Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: Chrzest. Wino, oliwa i post - magazyn kulinarny - piątek, 18 kwietnia 18:10 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: W stronę Wielkanocy (25) - magazyn kulinarny - sobota, 19 kwietnia 12:55 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: 'Ollaputreda francuska', czyli wielkanocny pasztet króla Zygmunta III - magazyn kulinarny - niedziela, 20 kwietnia 13:45 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: W czasach króla Jana (9) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 21 kwietnia 13:35 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: Kartofle. Koniec głodu? (16) - magazyn kulinarny - środa, 23 kwietnia 11:30 i 2 późniejsze emisje