Historia kuchni polskiej: 'Ollaputreda francuska', czyli wielkanocny pasztet króla Zygmunta III
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 20 kwietnia za 5 dni |
13:45 | TVP Historia |
niedziela, 20 kwietnia za 5 dni |
13:45 | TVP Historia 2 |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: Królestwo Kongresowe. Kuchnia generała Wincentego Krasińskiego (15) - magazyn kulinarny - środa, 16 kwietnia 11:05 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: Chrzest. Wino, oliwa i post - magazyn kulinarny - piątek, 18 kwietnia 18:10 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: W stronę Wielkanocy (25) - magazyn kulinarny - sobota, 19 kwietnia 12:55 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: W czasach króla Jana (9) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 21 kwietnia 13:35 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: Kartofle. Koniec głodu? (16) - magazyn kulinarny - środa, 23 kwietnia 11:30 i 2 późniejsze emisje