Ewa gotuje (395)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | U stóp Babiej Góry Ewa upiecze bułeczki sodowe i przygotuje grillowane roladki. Zaproponuje także chłodnik ogórkowy z cukinią i wędzonym pstrągiem. Do picia zaś poda lemoniadę z cytryn i pomarańczy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 1 grudnia za 10 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa zaprasza widzów do Zawoi. U stóp Babiej Góry upiecze bułeczki sodowe i przygotuje grillowane roladki z polędwiczki wieprzowej i warzyw. Zaproponuje także chłodnik ogórkowy z cukinią i wędzonym pstrągiem. Do picia zaś poda lemoniadę z cytryn, limonek i pomarańczy. Na deser zaś zaserwuje tartę z budyniem i owocami leśnymi, na spodzie z bezglutenowych herbatników.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 21 na 22 listopada 0:00
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 21 na 22 listopada 0:30
- Ewa gotuje (344) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 7:10
- Ewa gotuje (345) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 7:35
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:30
- Ewa gotuje (466) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 2:45
- Ewa gotuje (467) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 listopada 3:15
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 7:30
- Ewa gotuje (524) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 8:00 i 3 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (526) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 11:30