Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 8 grudnia za 13 dni |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (346) - magazyn kulinarny - dziś, 25 listopada 7:10
- Ewa gotuje (347) - magazyn kulinarny - dziś, 25 listopada 7:35
- Ewa gotuje (390) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 25 na 26 listopada 2:25
- Ewa gotuje (470) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 25 na 26 listopada 2:45
- Ewa gotuje (471) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 25 na 26 listopada 3:15
- Ewa gotuje (348) - magazyn kulinarny - wtorek, 26 listopada 7:10
- Ewa gotuje (349) - magazyn kulinarny - wtorek, 26 listopada 7:35
- Ewa gotuje (391) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 26 na 27 listopada 2:20
- Ewa gotuje (472) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 26 na 27 listopada 2:45
- Ewa gotuje (473) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 26 na 27 listopada 3:15