Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (517) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 2:45
- Ewa gotuje (518) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 marca 3:15
- Ewa gotuje (522) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (523) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 8:00 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (534) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 11:00
- Ewa gotuje (373) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 2:30
- Ewa gotuje (519) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 2:45
- Ewa gotuje (520) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 marca 3:15
- Ewa gotuje (512) - magazyn kulinarny - niedziela, 16 marca 10:50
- Ewa gotuje (513) - magazyn kulinarny - niedziela, 16 marca 11:20