Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (348) - magazyn kulinarny - dziś, 21 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (349) - magazyn kulinarny - dziś, 21 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 21 na 22 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (368) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 21 na 22 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (369) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 21 na 22 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (350) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (351) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (407) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 22 na 23 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (370) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 22 na 23 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (371) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 22 na 23 kwietnia 3:15