Ewa gotuje (391)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa przygotuje zielony koktajl z czosnkiem niedźwiedzim. Przedstawi też zalety kiszonek, które działają jak naturalne probiotyki. Ugotuje zupę jarzynową z dodatkiem kaszy jaglanej i kiszonych ogórków. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zielony koktajl z czosnkiem niedźwiedzim, który pomaga uzupełnić płyny, minerały i witaminy. Przedstawi też zalety kiszonek, które działają jak naturalne probiotyki. Tydzień wcześniej prowadząca zaprawiła ogórki. Teraz ugotuje zupę jarzynową z dodatkiem kaszy jaglanej i kiszonych ogórków. Potrawą odcinka będzie papryka faszerowana z ryżem szafranowym i brokułami. Na deser Ewa poda sernik bezglutenowy, robiony na ksylitolu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (527) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 7:30
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (539) - magazyn kulinarny - dziś, 19 kwietnia 11:00
- Ewa gotuje (366) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 19 na 20 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (367) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 19 na 20 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (429) - magazyn kulinarny - niedziela, 20 kwietnia 10:50
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 20 na 21 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (348) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 21 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (349) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 21 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 21 na 22 kwietnia 2:30