
Food NetworkProgram TV na Czwartek 3.04.2025
6:00
Zdrowa kuchnia Morgan (3/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
6:35
Zdrowa kuchnia Morgan (4/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
7:10
Zdrowa kuchnia Morgan (5/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
7:45
Kto pokona Bobby'ego Flaya (11/13)reality show
Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
8:15
Kto pokona Bobby'ego Flaya (12/13)reality show
Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
8:50
Kto pokona Bobby'ego Flaya (13)reality show
Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
9:20
Dziewczyny z wypiekami (6/8)magazyn kulinarny
Małgosia i Agata wykonują tort weselny o barwach różowej i niebieskiej. Prowadzące zaprezentują metodę naked cake i pokażą technikę drip.
9:55
Dziewczyny z wypiekami (7/8)magazyn kulinarny
W pracowni zostaje zamówiony tort dla spadochroniarzy, którzy hucznie rozpoczynają sezon wraz z nadejściem wiosny. Prowadzące zamierzają stworzyć wypiek inspirowany niebem i chmurami.
10:25
Dziewczyny z wypiekami (8)magazyn kulinarny
W pracowni szykowany jest tort uświetniający wieczór kawalerski. Ma być wyjątkowy i z poczuciem humoru. Agata i Małgorzata zdradzą, jak przygotować porzeczkowy biszkopt oraz bezę szwajcarską.
- 11:00Dziewczyny z wypiekami (1/8)
magazyn kulinarny
Agata Stankiewicz i Małgorzata Nagat przygotowują tęczowe biszkopty, cukierkową piniatę i barwne ozdoby z kremu maślanego. To słodka niespodzianka dla Doroty Szalągowskiej.
- 11:35Dziewczyny z wypiekami (2/8)
magazyn kulinarny
W tym odcinku dziewczyny zajmą się przygotowaniem tortu weselnego dla pary młodej z programu Izabeli Janachowskiej 'Ślub marzeń'. Tort ma zostać udekorowany setkami prawdziwych świeżych kwiatów.
12:10
Słodka trzynastka (6/8)magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
13:10
Posiekani (6/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
14:10
Wiosenny turniej wypieków (7)reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
15:10
Akcja: Restauracja! (13)reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
16:15
Wiem, co jem (12/16)magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak rocznie zjada dwa kg słonych przekąsek. Inspekcja Handlowa wykazała, że ta niezdrowa żywność jest przez nieuczciwych producentów dodatkowo fałszowana.
16:50
Wiem, co jem (13/16)magazyn poradnikowy
Dzienny limit soli to najwyżej 5 gramów. Jej nadmiar grozi nadciśnieniem, na które cierpi już co czwarty Polak. W tym odcinku Kasia Bosacka wyjaśni, czy zdrowsza jest sól kamienna czy morska.
17:25
Wiem, co jem (14/16)magazyn poradnikowy
Przeciętny Polak zjada miesięcznie 2 kg wędliny, ale też często na nią narzeka. Prowadząca wyjaśni, dlaczego nie ma przepisów kontrolujących jakość wędlin. Na konsumentów czyha wiele niebezpieczeństw.
18:00
Kuchenne rewolucje (7/15)program rozrywkowy
W Lwówku Wielkopolskim nie ma wielu restauracji, dlatego Marlena i Jarek postanowili otworzyć własny lokal. Interes zapowiadał się obiecująco. Wszystko zmieniło jedno z komunijnych przyjęć.
19:00
Makłowicz w drodze (2/10)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz podróżuje po ukraińskim Zakarpaciu. Mieszkańców Użhorodu łączy miłość do mamałygi z bryndzą i skwarkami. Z kolei w mieście Czop nad Cisą kucharz przyrządzi zupę rybną.
19:30
Makłowicz w drodze (3/10)magazyn kulinarny
Obecnie częścią karpackiej Ukrainy jest górska kraina będąca celem turystycznych wypraw w dawnej Galicji. Pełna jest tradycyjnych strojów, muzyki oraz huculskich przysmaków jak sery czy banosz.
20:05
Posiekani (3/19)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
21:05
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (11/12)magazyn kulinarny
Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
21:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (12)magazyn kulinarny
Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
22:15
Posiekani (2/19)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 23:15Wiejskie włoskie gotowanie (1/8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, w rodzinne strony, by pokazać produkty typowe dla regionu. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, makarony czy wino z lokalnych winnic.
0:15
Nowocześnie, szybko i pysznie (6/10)magazyn kulinarny
Csaba dalla Zorza pokazuje, jak przyrządzać szybkie i zdrowe dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. Gdy stanie się nawykiem, może zamienić się w chwilę relaksu w kuchni.
0:50
Posiekani (6/13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
1:50
Słodka trzynastka (6/8)magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
2:50
Wiosenny turniej wypieków (7)reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
3:45
Pyszne miejscówki (12/13)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 4:40Akcja: Restauracja! (3/16)
reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI