
Food NetworkProgram TV na Niedziela 9.03.2025
- 6:00Wszystkiego słodkiego (7/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler polecają przepisy, które pozwolą przygotować atrakcyjne desery dla odwiedzających nas gości. Owoce pod kruszonką z budyniem czy tort ombre to popisowe menu.
- 6:35Wszystkiego słodkiego (8)
magazyn kulinarny
Letnie smaki kojarzą się ze słońcem i beztroską. Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler starają się odtworzyć te pozytywne emocje. Dlatego m.in. przygotowują angielskie bułeczki z wanilią.
7:10
Makłowicz w Polsce (4/8)magazyn kulinarny
Dawniej okolice Zielonej Góry otaczały winorośle. Po latach PRL-owskiej zapaści odradza się tutejsza produkcja wina. Robert Makłowicz przybliża widzom teraźniejszość lubuskiego winiarstwa.
7:45
Makłowicz w Polsce (5/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz jedzie w Bieszczady, gdzie odwiedza gospodarstwa agroturystyczne, stadniny koni, miejsca zapewniające turystykę kwalifikowaną oraz ludzi pielęgnujących tradycje kulinarne.
8:20
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (8/13)magazyn poradnikowy
Pizza, hamburgery i hot dogi coraz częściej lądują na stołach Polaków. Kasia weźmie pod lupę zdrowe i niezdrowe dodatki. W wyborze idealnej pizzy sklepowej pomogą jej finaliści programu 'Master Chef'.
9:05
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (9/13)magazyn poradnikowy
Polskie nastolatki są w czołówce najgrubszych dzieci w Europie. Połowa je słodycze i pije napoje gazowane kilka razy w tygodniu. Dietetyczka Anna Jelonek powie, jak sprawić, by pokochały one warzywa.
9:50
Co nas truje (5/12)program rozrywkowy
Ciasta ze sklepowych półek nie budzą naszych podejrzeń. Są słodkie, na ogół pyszne i kuszą. Są to serniki, ciasta z galaretką, ciasta owocowe i tiramisu. Okazuje się, że przysmaków tych należy unikać.
10:35
Co nas truje (6/12)program rozrywkowy
Środki piorące kojarzą nam się z czystością i nic w tym dziwnego. W tym odcinku Katarzyna Bosacka obnaża o nich brudną prawdę. Okazuje się, że popularne proszki mogą powodować liczne schorzenia.
11:20
Apetyt na miłość (4/8)program rozrywkowy
Radek to wysoki, przystojny i wysportowany brunet. Jest zwolennikiem zdrowego stylu życia. Dotąd nie znalazł jednak idealnej partnerki. Dziś pozna trzy kandydatki walczące o jego względy.
12:20
Makłowicz w drodze (10/11)magazyn kulinarny
Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
12:55
Makłowicz w drodze (11)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
13:30
Kuchenne rewolucje (4/13)program rozrywkowy
Na jednym z rzeszowskich osiedli mieści się malutka restauracja U'Bares, która serwuje włoskie potrawy. Lokal prowadzi polsko-włoskie małżeństwo, Anna i Pierro. Goście narzekają jednak na smak dań.
14:30
Kuchenne rewolucje (5/13)program rozrywkowy
Właściciel restauracji Stary Browar, pan Marek, przez lata prowadził firmę z branży drzewnej. Za namową przyjaciela otworzył lokal w budynku z 1866 roku. Jego restauracji brakuje charakteru.
15:30
Molly gotuje na farmie (3/13)magazyn kulinarny
Molly zaprosiła znajomych na przyjęcie w ogrodzie. Wśród potraw są burgery, pikantne chipsy z salsą z awokado, grillowane kolby kukurydzy z kwaśnym majonezem kimchi i karmelowe krakersy miso.
16:05
Molly gotuje na farmie (4/13)magazyn kulinarny
Molly urządza Octoberfest na Środkowym Zachodzie. Serwuje precle na dwa sposoby. Na stole goszczą sznycel drobiowy, musztardowa sałatka ziemniaczana z boczkiem oraz surówka z czerwonej kapusty.
16:35
Amatorzy kontra zawodowcy (3/10)teleturniej kulinarny
Eddie Jackson rzuca kucharzom amatorom wyzwanie życia. Muszą oni zmierzyć się w jednorundowym gotowaniu z uznanymi szefami kuchni na świecie. Wszystko, czego potrzebują, to tylko jeden głos uznania.
17:10
Amatorzy kontra zawodowcy (4/10)teleturniej kulinarny
Eddie Jackson rzuca kucharzom amatorom wyzwanie życia. Muszą oni zmierzyć się w jednorundowym gotowaniu z uznanymi szefami kuchni na świecie. Wszystko, czego potrzebują, to tylko jeden głos uznania.
17:40
MasterChef (5/14)program rozrywkowy
Każda z dwóch drużyn ma przygotować candy bary. W rolę jurorów wcielą się dzieciaki z 'MasterChefa Juniora'. Druga część odcinka to gotowanie po czujnym okiem mistrza, Rafała Zaręby.
19:10
Sąsiedzi kontra sąsiedzi (3/8)program rozrywkowy
W batalii na domówki biorą udział dwa małżeństwa. Justyna z mężem Piotrem przyjaźnią się z sąsiadami, którymi są Anka i Arek. Tym razem postanawiają sprawdzić, kto z nich lepiej przyjmie gości.
20:10
Sprytne pomysły Jagny (7/8)program rozrywkowy
Jagna wyczaruje cuda z warzyw po rosole i innych resztek zalegających w lodówce. Porusza też temat marnowania wody. Okazuje się, że przeciętnie w domach wylewa się bezużytecznie wiele litrów.
20:45
Gotowanie z miłości (2)magazyn kulinarny
Prowadzący udowadniają, że posiłek może być formą świętowania, podziękowaniem dla wyjątkowej osoby, sposobem na wspólne spędzenie czasu oraz jak wiele przyjemności dostarcza gotowanie dla innych.
- 21:15Słodki świat Renata (1/8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
22:15
Kuchnia jak u mamy (17/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
22:50
Kuchnia jak u mamy (18/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
23:25
Makłowicz w Polsce (4/8)magazyn kulinarny
Dawniej okolice Zielonej Góry otaczały winorośle. Po latach PRL-owskiej zapaści odradza się tutejsza produkcja wina. Robert Makłowicz przybliża widzom teraźniejszość lubuskiego winiarstwa.
23:55
Makłowicz w Polsce (5/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz jedzie w Bieszczady, gdzie odwiedza gospodarstwa agroturystyczne, stadniny koni, miejsca zapewniające turystykę kwalifikowaną oraz ludzi pielęgnujących tradycje kulinarne.
- 0:30Wszystkiego słodkiego (7/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler polecają przepisy, które pozwolą przygotować atrakcyjne desery dla odwiedzających nas gości. Owoce pod kruszonką z budyniem czy tort ombre to popisowe menu.
- 1:05Wszystkiego słodkiego (8)
magazyn kulinarny
Letnie smaki kojarzą się ze słońcem i beztroską. Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler starają się odtworzyć te pozytywne emocje. Dlatego m.in. przygotowują angielskie bułeczki z wanilią.
1:40
Apetyt na miłość (4/8)program rozrywkowy
Radek to wysoki, przystojny i wysportowany brunet. Jest zwolennikiem zdrowego stylu życia. Dotąd nie znalazł jednak idealnej partnerki. Dziś pozna trzy kandydatki walczące o jego względy.
- 2:35Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler przyrządzi empanadas z makrelą i papryką. Ciasto w tym daniu wyrabia się z mąki, wody, wina i oliwy z oliwek. Prowadząca przyszykuje też sałatę rzymską z bakłażanem, cukinią i papryką.
- 3:00Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler przyrządzi specjalności kuchni portugalskiej. Daniem głównym będzie espetadas, czyli szaszłyki. Mistrzyni smaku wykona je z polędwicy wołowej, którą natrze czosnkiem i liśćmi laurowymi.
- 3:30Przepis na sukces (1/5)
magazyn kulinarny
Pasją Katarzyny Meller jest gotowanie. Nieustannie podpatruje innych, poszukuje nowych smaków i gromadzi przepisy. W programie odwiedza szefów kuchni, którzy ze swojego zawodu uczynili sztukę.
- 3:55Przepis na sukces (2/5)
magazyn kulinarny
Katarzyna Meller odwiedza wrocławską restaurację "Olszewskiego 128" - za przyrządzane potrawy - żabnicę, sos z mątwy i mrożony banan - odpowiadają tam Katarzyna i Bogumił, młoda para.
4:20
Dieta czy cud? (10)magazyn poradnikowy
Kinga Zawodnik wypróbuje kriolipolizę, czyli zabieg chłodzenia tkanki tłuszczowej. W tym celu sięgnie po pewne domowe urządzenie. Doktor Marcin Ambroziak wytłumaczy, czym dokładnie jest ta metoda.
- 4:55Perfekcyjni gospodarze (12/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI