Wszystkiego słodkiego (7/8)
magazyn kulinarny Polska
W skrócie: | Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler polecają przepisy, które pozwolą przygotować atrakcyjne desery dla odwiedzających nas gości. Owoce pod kruszonką z budyniem czy tort ombre to popisowe menu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 30 grudnia za 12 dni |
12:35 | Food Network |
Opis
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler prezentują różnego rodzaju desery. Bywa, że są to proste przekąski, ale nierzadko pokazują także prawdziwe cukiernicze dzieła sztuki. W każdym odcinku pojawiają się nowe przepis, które łączy wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i znakomity smak.
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler polecają przepisy, które pozwolą przygotować atrakcyjne desery dla odwiedzających nas krewnych czy przyjaciół. Owoce pod kruszonką z budyniem czy tort ombre to popisowe menu. Wielbiciele klasyki zaś mogą sięgnąć po placek z truskawkami oraz sernik na zimno. Na koniec prowadzący przygotują niestandardowy deser na ukos.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Dorota Szelągowska gospodarz
- Mateusz Gessler gospodarz
Zobacz także
- Wszystkiego słodkiego: Desery świata (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 20 grudnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Wszystkiego słodkiego: Ciasteczka, małe przekąski (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 20 grudnia 6:35 i 1 późniejsza emisja
- Wszystkiego słodkiego: Wakacje (8) - magazyn kulinarny - piątek, 20 grudnia 7:10
- Wszystkiego słodkiego: Lekkie jak chmurka (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 27 grudnia 6:00
- Wszystkiego słodkiego: Dla każdego (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 27 grudnia 6:35
- Wszystkiego słodkiego: Nowoczesna klasyka (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 27 grudnia 7:10
- Wszystkiego słodkiego (1/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 grudnia 9:20 i 1 późniejsza emisja
- Wszystkiego słodkiego (2/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 grudnia 9:55
- Wszystkiego słodkiego (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 grudnia 10:30 i 1 późniejsza emisja
- Wszystkiego słodkiego (4/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 grudnia 11:00