Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 6.01.2025
- 6:00Kuchnia jak u mamy (1/10)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 6:35Kuchnia jak u mamy (2/10)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 7:10Kuchnia jak u mamy (3/10)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 7:45Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1)
magazyn kulinarny
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
- 8:15Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2)
magazyn kulinarny
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
- 8:50Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3)
magazyn kulinarny
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
- 9:20Makłowicz w drodze (1/3)
magazyn kulinarny
Kucharz zwiedza Wiedeń. Zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią i gości w gospodzie, której historia sięga 1536 roku. Przyrządza cielęcą wątróbkę po tyrolsku.
- 9:55Makłowicz w drodze (2/3)
magazyn kulinarny
Pierwszym celem wyprawy Roberta Makłowicza jest górskie schronisko Dolomiten Hütte. Podróżujący kucharz przyrządza krupnik z pęczaku. Następnie przygląda się, jak powstaje słynny miejscowy sznaps.
- 10:30Makłowicz w drodze (3)
magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
- 11:05Słodki biznes (6)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
- 11:35Słodki biznes (6)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
- 12:10Ogniem i patelnią (1/5)
reality show
Trzej eksperci od przypraw próbują pokonać Alex Guarnaschelli. Szefowie kuchni z Arizony, Waszyngtonu i Kalifornii zamierzają pokazać swoje podejście do kwestii doprawiania potraw.
- 13:10Posiekani (1)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni dowiadują się, że w każdej rundzie muszą wykorzystać frytkownicę tradycyjną lub beztłuszczową, aby stworzyć kreatywne dania. W pierwszym etapie uczestnicy szykują przystawki. Przy ich wykonaniu mają użyć wszystkich składników z koszyka. W rundzie dań głównych kucharze muszą wykorzystać mięso i zamiennik mleka jako obowiązkowe elementy potraw. W finale ostatni dwaj rywale przygotowują fantazyjne desery inspirowane zabawnymi składnikami z koszyka.
- 14:10Misja: kolacja (1/4)
serial dokumentalny
Robert Irwin podejmie się pozornie niemożliwych do wykonania zadań. Będzie musiał przygotować i podać grupom oczekujących i głodnych gości pyszne posiłki przed upływem wyznaczonego czasu.
- 15:10Chłopcy od babeczek
film dokumentalny, USA 2020
Po przejściu na emeryturę Brian Orakpo i Michael Griffin otworzyli z przyjacielem sklep z babeczkami w Austin. Przedsiębiorcy proponują trzem aspirującym cukiernikom, aby również podążali za pasją.
- 16:15Pyszne 25 (1/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak przygotować wyśmienite śniadania. Zdradzi przepis na owsiankę zapiekaną w piekarniku i podaną z karmelizowanymi orzechami. Następnie poda tosty z różnymi dodatkami.
- 16:50Pyszne 25 (2/12)
magazyn kulinarny
Przyjęcia zazwyczaj wiążą się z długimi godzinami w kuchni. Anna Starmach ma na to lekarstwo. Pokaże, jak zrobić pyszne i błyskawiczne potrawy. Przyrządzi m.in. pikantne minitortille w kokilkach.
- 17:25Pyszne 25 (3/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach podpowie, jak przygotować niedrogie, lecz efektowne potrawy, które będą dopełnieniem romantycznego wieczoru. Prowadząca przyrządzi m.n. ceviche z łososia z awokado i pomidorkami.
- 18:00Pichcić z Zoe (6/12)
magazyn kulinarny
Zoë François udowadnia, że czas w kuchni może być doskonałą okazją do zabawy. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla wielu dań.
- 18:30Pichcić z Zoe (7/12)
magazyn kulinarny
Zoë François udowadnia, że czas w kuchni może być doskonałą okazją do zabawy. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla wielu dań.
- 19:05Sąsiedzi kontra sąsiedzi (1/8)
program rozrywkowy
W Złotowie przy ulicy Mokrej mieszkają uczestnicy tego odcinka. Andżelika i Michał na co dzień są przyjaciółmi Ilony i Tomka. W programie muszą jednak rywalizować, gotując swoje popisowe dania.
- 20:05Kuchenne rewolucje (1/15)
program rozrywkowy
Na gdańskim osiedlu Przymorze mieści się restauracja węgierska Czardasz. Istniejący już od 50 lat lokal cieszył się popularnością w czasach PRL-u. Obecnie brakuje w nim gości. Konieczne są zmiany.
- 21:10Plan na najlepszą restaurację w mieście (1/6)
magazyn kulinarny
Kathy Fang planuje wprowadzić nowe menu. Organizuje kolację dla influencerów i swojego ojca, Petera Fanga, który jest jej partnerem biznesowym. Goście ocenią zaproponowane im potrawy.
- 22:15Londyńska rewolucja Magdy Gessler
reportaż
Magda Gessler otwiera restaurację 'White Goose Bistro' w Londynie. Lokal specjalizuje się w daniach tradycyjnej kuchni polskiej. Widzowie zobaczą, co będzie podawane i jak wygląda wnętrze restauracji.
- 23:15Włoski kęs (1/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:20Król mięsa (1/6)
magazyn kulinarny
Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
- 1:00Posiekani (1)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni dowiadują się, że w każdej rundzie muszą wykorzystać frytkownicę tradycyjną lub beztłuszczową, aby stworzyć kreatywne dania. W pierwszym etapie uczestnicy szykują przystawki. Przy ich wykonaniu mają użyć wszystkich składników z koszyka. W rundzie dań głównych kucharze muszą wykorzystać mięso i zamiennik mleka jako obowiązkowe elementy potraw. W finale ostatni dwaj rywale przygotowują fantazyjne desery inspirowane zabawnymi składnikami z koszyka.
- 2:05Ogniem i patelnią (1/5)
reality show
Trzej eksperci od przypraw próbują pokonać Alex Guarnaschelli. Szefowie kuchni z Arizony, Waszyngtonu i Kalifornii zamierzają pokazać swoje podejście do kwestii doprawiania potraw.
- 3:05Misja: kolacja (1/4)
serial dokumentalny
Robert Irwin podejmie się pozornie niemożliwych do wykonania zadań. Będzie musiał przygotować i podać grupom oczekujących i głodnych gości pyszne posiłki przed upływem wyznaczonego czasu.
- 4:05Pyszne miejscówki (1/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:05Wiem, co jem i wiem, co kupuję (1/12)
magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak zjada 1,3 kg mięsa tygodniowo. Jakość wołowiny, wieprzowiny czy drobiu zależy m.in. od sposobu hodowli zwierząt. Druga część odcinka obnaża sztuczki sprzedawców odzieży.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI