Food NetworkProgram TV na Czwartek 24.10.2024
- 6:00Czas na deser (4/6)
magazyn kulinarny
Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda.
- 6:35Czas na deser (5/6)
magazyn kulinarny
Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda.
- 7:10Czas na deser (6)
magazyn kulinarny
Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda.
- 7:45Bobby i Damaris gotują (7/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay i Damaris Phillips prezentują swoje najciekawsze dania, którymi raczą przyjaciół, oraz z pasją rozmawiają o jedzeniu, głównie o specjałach amerykańskich i najnowszych kulinarnych trendach.
- 8:20Bobby i Damaris gotują (8/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay i Damaris Phillips prezentują swoje najciekawsze dania, którymi raczą przyjaciół, oraz z pasją rozmawiają o jedzeniu, głównie o specjałach amerykańskich i najnowszych kulinarnych trendach.
- 8:55Bobby i Damaris gotują (9/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay i Damaris Phillips prezentują swoje najciekawsze dania, którymi raczą przyjaciół, oraz z pasją rozmawiają o jedzeniu, głównie o specjałach amerykańskich i najnowszych kulinarnych trendach.
- 9:30Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny
Tomasz przyrządza pieczone żeberka i sałatkę colesław. Dla miłośników boczku zrobi pyszną z pesto i poda ją z pieczonymi kartoflami.
- 10:05Sztuka mięsa (7/12)
magazyn kulinarny
Tomek odwiedza swojego kolegę Ryszarda Tomaszowskiego i Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni. Tych dwóch to znawcy dziczyzny. W tym odcinku zobaczymy, jak przyrządzić pasztet i gulasz z dzika.
- 10:40Sztuka mięsa (8/12)
magazyn kulinarny
Tomek demonstruje, jak zrobić przepyszną kaczkę w glazurze pomarańczowo-sojowej. Danie należy podać z sałatką błyskawiczną z selera naciowego, orzechów włoskich i jabłek.
- 11:15Sztuka mięsa (9/12)
magazyn kulinarny
Prowadzący zaprezentuje widzom przepis na kotlety z mięsa wieprzowego w cytrusowo-kawowej marynacie. Przyrządzi również szarpaną łopatkę z chrzanem w bułce z sosem zaprawionym musztardą.
- 11:50Sztuka mięsa (10/12)
magazyn kulinarny
Tomek wybiera się na Kujawy. Wraz z miejscowym kołem gospodyń przyrządzi faszerowaną gęś. Powie, jak przygotować ragout z gęsi zapieczone pod ciastem francuskim oraz duszone uda drobiowe.
- 12:25Zasadzka w supermarkecie (10/20)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
- 13:25Posiekani na słodko (9/13)
reality show
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
- 14:25Co nas truje (2/10)
program rozrywkowy
Polacy rocznie zużywają około 650 000 plastikowych opakowań. Katarzyna Bosacka sprawdza, jakie substancje mogą zawierać tworzywa sztuczne. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z obecności bisfenolu A.
- 15:10Ogniem i patelnią (8/10)
reality show
Mistrzyni kuchni, Alex Guarnaschelli, staje do kulinarnej rywalizacji z najlepszymi kucharzami z całego kraju, podejmując różnorodne wyzwania i starając się zdobyć uznanie sędziów.
- 16:1010 zadań specjalnych Michela Morana (9/10)
program rozrywkowy
Michel przygotowuje rozgrzewający posiłek, który będzie doskonałym wsparciem dla organizmu w zimę. Udowodni, że witaminy zawarte w korzeniach warzyw idealnie wzmacniają odporność.
- 16:4510 zadań specjalnych Michela Morana (10)
program rozrywkowy
Michel pokaże, jak przygotować posiłki idealne na wyjazdy, które dodadzą energii, a jednocześnie będą pożywne. Przedstawi dania, które każdy podróżnik powinien zapakować do piknikowego kosza.
- 17:2010 zadań specjalnych Michela Morana (1/10)
program rozrywkowy
Michel w tym odcinku przygotuje posiłek fusion, czyli dania dla smakoszy i poszukiwaczy kulinarnych wrażeń. Potrawy te wyglądają jak dzieło sztuki i zaskakują połączeniem składników.
- 17:55Kobieta na Dzikim Zachodzie (8/13)
magazyn kulinarny
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
- 18:30Kobieta na Dzikim Zachodzie (9/13)
magazyn kulinarny
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
- 19:05Apetyt na miłość (1/12)
program rozrywkowy
Anna wolny czas poświęca swojej wnuczce. Dużo czyta i chętnie słucha płyt Phila Collinsa. Ma do wyboru menu przygotowane przez Ryszarda - złotą rączkę i idealnego kandydata na męża.
- 20:05Kuchenne rewolucje (2/15)
program rozrywkowy
Na warszawskim Mokotowie działa niewielka gruzińska restauracja Tbilisi. Została stworzona przez panią Zinę. Po jej śmierci interes przejęły trzy córki, ale nie powtórzyły sukcesu matki.
- 21:10Nieprawdopodobne dynie (4/5)
serial dokumentalny
Ośmiu wybitnych rzeźbiarzy dyń walczy o nagrodę w wysokości 25 tysięcy dolarów. Prowadząca Damaris Phillips dołącza do sędziów, Terri Hardin i Ralpha Attanasia, aby ocenić dokonania zawodników.
- 22:15Halloweenowe wojny (8)
reality show
Dziewięć drużyn złożonych z artystów zajmujących się tworzeniem tortów i arcydzieł z użyciem dyń prezentuje swoje umiejętności. Prowadzący zabierze ich do najbardziej nawiedzonych miejsc na świecie.
- 23:15Włoska uczta na morzu (3/4)
magazyn kulinarny
Antonino Cannavacciuolo podejmuje wyzwanie poświęcone morzu i wędkarstwu. Szef kuchni odkrywa przepisy na ryby typowe dla nadmorskich kurortów, poznając tradycje i sztuczki, które wzbogacą danie.
- 0:15Posiekani na słodko (3/13)
reality show
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
- 1:15Akcja: Restauracja! (7/13)
reality show
Szef kuchni Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie zobaczą, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- 2:15Zasadzka w supermarkecie (13/20)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
- 3:15Pyszne miejscówki (6/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali, które trzeba odwiedzić w Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenia kulinarne. Pyszne jedzenie jest dla wielu turystów ważniejsze niż muzea.
- 4:15Dziecięce mistrzostwa wypieków (4/10)
teleturniej kulinarny
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
- 5:15Słodki biznes (9/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI