Food NetworkProgram TV na Środa 11.09.2024
- 6:00Włoska kuchnia Benedetty (31/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 6:35Włoska kuchnia Benedetty (32/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 7:10Włoska kuchnia Benedetty (33/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 7:45Słodki biznes (4/20)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop w Hoboken w New Jersey. Szef Buddy Valastro i członkowie jego rodziny przygotowują zamówienia na torty o niepowtarzalnym wyglądzie.
- 8:20Słodki biznes (5/20)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop w Hoboken w New Jersey. Szef Buddy Valastro i członkowie jego rodziny przygotowują zamówienia na torty o niepowtarzalnym wyglądzie.
- 8:55Słodki biznes (6/20)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop w Hoboken w New Jersey. Szef Buddy Valastro i członkowie jego rodziny przygotowują zamówienia na torty o niepowtarzalnym wyglądzie.
- 9:30Wiem, co jem (14/16)
magazyn poradnikowy
Przeciętny Polak zjada miesięcznie 2 kg wędliny, ale też często na nią narzeka. Prowadząca wyjaśni, dlaczego nie ma przepisów kontrolujących jakość wędlin. Na konsumentów czyha wiele niebezpieczeństw.
- 10:05Wiem, co jem (15/16)
magazyn poradnikowy
Polska jest jednym z najważniejszych przetwórców ryb w UE, jednak statystyczny Polak zjada ich jedynie 12 kg rocznie. Niestety, w rodzimych sklepach łatwo natknąć się na złej jakości produkty.
- 10:40Wiem, co jem (16)
magazyn poradnikowy
Kasia odpowie na garść pytań dotyczących ulubionego warzywa Polaków - ziemniaka. Widzowie dowiedzą się m.in. czy lepiej kupować ziemniaki myte czy raczej te oblepione ziemią.
- 11:15Wiem, co jem (1/16)
magazyn poradnikowy
Polska to lider wśród producentów mięsa drobiowego. Przeciętny mieszkaniec naszego kraju zjada aż 25 kg kurczaka na rok. W co czwartej partii produktów drobiowych znajdują się niepożądane substancje.
- 11:50Wiem, co jem (2/16)
magazyn poradnikowy
Polacy wypijają średnio 3,5 litra mleka na miesiąc, choć dietetycy twierdzą, że jest to porcja zalecana na tydzień. Prowadząca doradzi, które mleko wybrać - UHT, pasteryzowane czy mikrofiltrowane.
- 12:25Akcja: Restauracja! (8/16)
reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- 13:25Posiekani (9/13)
teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 14:25Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (8/12)
magazyn poradnikowy
Kasia Bosacka weźmie pod lupę produkty spożywcze takie jak olej kokosowy czy sól himalajska. Sprawdzi też, ile można zarobić na modach żywieniowych. Przetestuje także popularną ostatnio dietę sokową.
- 15:10Paryż na słodko (8)
magazyn kulinarny
Dziesięciu amerykańskich piekarzy rusza do Paryża. Dzięki dostępowi do znanych wytwórni słodkości i ekspertów mogą sprawdzić umiejętności w zakresie techniki cukierniczej, kunsztu, innowacji i smaku.
- 16:10Makłowicz w drodze (10/11)
magazyn kulinarny
Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
- 16:45Makłowicz w drodze (11)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
- 17:20Makłowicz w drodze (1/7)
magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz ogląda liczne atrakcje turystyczne i kulinarne na lwowskim rynku. Odwiedza działającą w ratuszu kawiarnię Grand Cafe Leopolis. Osobiście przyrządza ormiański chłodnik.
- 17:55Molly gotuje na farmie (8/13)
magazyn kulinarny
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
- 18:30Molly gotuje na farmie (9/13)
magazyn kulinarny
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
- 19:05Apetyt na miłość (12)
program rozrywkowy
Grzegorz jest kierowcą. Pragnie zwiedzać świat. Nie interesują go flirty. Chciałby się w końcu prawdziwie zakochać i ustatkować. Trzy kobiety postarają się trafić w jego gust kulinarny.
- 20:05Kuchenne rewolucje (13/14)
program rozrywkowy
Marek został właścicielem restauracji Papalina trochę przez przypadek. Chorwat, z którym prowadził interesy, wyjechał z Polski, a on przejął lokal. Kuchnię powierzył młodemu kucharzowi.
- 21:10Ogniem i patelnią (2/10)
reality show
Mistrzyni kuchni, Alex Guarnaschelli, staje do kulinarnej rywalizacji z najlepszymi kucharzami z całego kraju, podejmując różnorodne wyzwania i starając się zdobyć uznanie sędziów.
- 22:15Kulinarny obóz przetrwania (2/8)
reality show
Szef kuchni Cliff Crooks organizuje trzydniowe szkolenie dla kucharzy. Podczas kursu pomaga im zrozumieć, jakie błędy popełnili, co należy poprawić i jakie działania wprowadzić, by osiągnąć sukces.
- 23:20Perfekcyjni gospodarze (33/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 0:15Posiekani (3/18)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 1:15Akcja: Restauracja! (3/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 2:15Zasadzka na restaurację (7/13)
serial dokumentalny
Restaurator Willie Degel pomaga mniej doświadczonym kolegom po fachu. Wraz z ekipą programu obserwuje, co robią kucharze i inni pracownicy lokali, gdy mają wrażenie, że nikt na nich nie patrzy.
- 3:15Pyszne miejscówki (1/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 4:15Dziecięce mistrzostwa wypieków (3/10)
teleturniej kulinarny
Gospodarze i sędziowie - Valerie Bertinelli i Duff Goldman - sprawdzają talent dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 000 dol., artykuł w magazynie 'Food Network' i tytuł Mistrza Wypieków.
- 5:15Słodki biznes (6/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI