Food Network Program TV na dziś
- 13:10Posiekani (13/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 14:10Akcja: Restauracja! (11/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 15:10Słodka trzynastka (3/8)
magazyn kulinarny
Trzynastu piekarzy dzieli się swoimi kulinarnymi sekretami, dzięki którym stali się sławni. Każdy z nich reprezentuje inną specjalność: od pikantnego pieczywa i lekkich ciast po kruche wypieki.
- 16:15Makłowicz w drodze (7)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza Astanę, stolicę Kazachstanu, która niedawno zmieniła nazwę na Nur-Sułtan. Kosztuje dań z repertuaru czołowego szefa miejscowej kuchni m.in. pasztecików z wielbłądziny.
- 16:50Makłowicz w Polsce (1/8)
magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz przemierza tym razem Wielkopolskę. Przybliża ciekawostki historyczne. Węgorz stanie się podstawą dania, które przyrządzi razem z miejscowym rybakiem.
- 17:25Makłowicz w Polsce (2/8)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza Wielkopolskę. W Grodzisku Wielkopolskim smakuje piwo, znane już w średniowieczu jako grodzisz. Poznaje lokalne specjały takie jak ser smażony, pyry z gzikiem i leberka.
- 18:00Molly gotuje na farmie (5/13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
- 18:30Molly gotuje na farmie (6/13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
- 19:05Zamiana szefów kuchni (3/6)
program rozrywkowy
Maria Pietruszka prowadzi regionalną Chatę Olimpijczyka. Lokal specjalizuje się w mięsie, zupach i oscypkach. Natomiast Andrzej Gradowski zarządza nowoczesną restauracją Krakowskie Orzo w Zabłociu.
- 20:05Kuchenne rewolucje (13/15)
program rozrywkowy
Bistro 'Obora' otworzyli Waldek i jego życiowa partnerka, Mariola. Oboje nie mieli żadnego doświadczenia w prowadzeniu restauracji. Lokal położony jest przy głównej drodze, ma jednak niewielu gości.
- 21:10Akcja: Restauracja! (3/13)
reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
- 22:15Zamiana szefów kuchni (2/6)
program rozrywkowy
Restauracja Ceviche Bar znajduje się w centrum stolicy. Szef kuchni Martin Gimenez słynie z owoców morza, która układa w oryginalne rzeźby. Z kolei Grzegorz Uchwał prowadzi bar mleczny w Płocku.
- 23:15Włoski kęs (13/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:20Marco w kuchni (1/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 1:00Posiekani (13/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 2:00Ogniem i patelnią (8)
reality show
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
- 3:00Akcja: Restauracja! (11/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 4:00Pyszne miejscówki (13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:00Wiem, co jem i wiem, co kupuję (1/12)
magazyn poradnikowy
Katarzyna wyjaśni, w jaki sposób przygotować mięso, by zapobiec zakażeniu. Dziennikarki przeprowadzą śledztwo na temat antybiotyków w hodowli drobiu. Druga część odcinka poświęcona jest bieliźnie.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI