![Food Network](http://media.teleman.pl/logos/m/177.png?v=1635947377)
Food NetworkProgram TV na Niedziela 7.07.2024
6:00
Gwiazdy od kuchni (3/8)program rozrywkowy
Katarzyna Bosacka sprawdza, jak Anna Kalczyńska radzi sobie z gotowaniem. Prezenterka przygotuje śniadanie z produktów znalezionych w lodówce. Następnie przyrządza gnocchi.
6:35
Gwiazdy od kuchni (4/8)program rozrywkowy
Gościem Katarzyny Bosackiej jest Dorota Gardias. Znana pogodynka i prezenterka telewizyjna dzieli się swoim zamiłowaniem do kuchni tajskiej. Przyrządza m.in. krewetki w sosie cytrynowo-czosnkowym.
7:10
Makłowicz w drodze (3)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
7:45
Makłowicz w drodze (1/10)magazyn kulinarny
Robert zabiera widzów w samo serce Karpat, Odwiedza miejsca, które znajdują się z dala od turystycznych szlaków oraz historyczne miasta, takie jak: Mukaczewo, Użhorod czy Kołomyja.
8:20
Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (4/12)magazyn poradnikowy
W tym odcinku będzie mowa o słodyczach określanych jako lekkie i fit. Publiczność pozna skład tych produktów. Eksperyment pokaże, co lepiej sprawdza się jako źródło energii - baton czy banan.
9:05
Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (5/12)magazyn poradnikowy
Prowadząca zdradzi, w których produktach kryje się najwięcej barwników, emulgatorów, konserwantów i przeciwutleniaczy. Monika Koperska-Aksamit wyjaśni różnice między sodą i proszkiem do pieczenia.
9:50
Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (6/12)magazyn poradnikowy
W tym odcinku Katarzyna Bosacka zajmie się kuchnią orientalną. Na rynku, jak również w restauracjach, mamy duży wybór, jeśli chodzi o smaki azjatyckie. Eksperci ocenią sushi z trzech sklepów.
10:35
Co nas truje (1/12)program rozrywkowy
Fast foody są smaczne, łatwo dostępne i tanie, co sprawia, że są uwielbiane przez wielu na całym świecie. Katarzyna Bosacka odpowie na pytanie, jakie szkody może wyrządzić takie jedzenie.
11:20
Apetyt na miłość (2/8)program rozrywkowy
Damian to prawdziwy wirtuoz w kuchni. Justyna postanowi uwieść go swoim zamiłowaniem do... frytek. W nazwach dań Martyny nie zabraknie nawiązań do znanych na całym świecie bajek dla dzieci.
12:20
Makłowicz w drodze (3)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
12:55
Makłowicz w drodze (1/11)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz przemierza wybrzeże Belgii i przybliża widzom jego historię. Unikatem w skali całego Morza Północnego jest... konny połów krewetek w miejscowości Oostduinkerke.
13:30
Kuchenne rewolucje (1/13)program rozrywkowy
Mimo malowniczego położenia Gościniec Myśliwski nie cieszy się powodzeniem. Restauracja przynosi straty, choć według właściciela serwuje smaczne dania. Magda Gessler wprowadza w niej zmiany.
14:30
Kuchenne rewolucje (2/13)program rozrywkowy
Adam otworzył Bufet Country, serwujący hamburgery, żurek, flaki i zupę pomidorową. Jego otwarty 24 godziny na dobę lokal jest omijany przez klientów. Magdy Gessler wie, jak to zmienić.
15:35
Molly gotuje na farmie (11/13)magazyn kulinarny
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
16:05
Molly gotuje na farmie (12/13)magazyn kulinarny
Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
16:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/13)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri przemierza Amerykę. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi regionalnymi daniami, podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Nie tylko je smakuje, lecz także uczy się przyrządzać.
17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/13)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri przemierza Amerykę. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi regionalnymi daniami, podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Nie tylko je smakuje, lecz także uczy się przyrządzać.
17:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/13)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri przemierza Amerykę. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi regionalnymi daniami, podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Nie tylko je smakuje, lecz także uczy się przyrządzać.
- 18:15Najlepszy smak w mieście (1/8)
serial dokumentalny
Guy Fieri powierza Noah Cappe zabranie dwóch szefów kuchni do miast, w których jeszcze nie był. Każdy z nich pokazuje swoje ulubione danie z popularnych lokalnych restauracji panelowi ekspertów.
19:15
Barbecue po amerykańsku (1/6)reality show
Gratka dla miłośników potraw z rusztu. Szef kuchni Michael Symon udaje się na największe zawody grillowe w Ameryce. Przygląda się kulinarnym talentom i próbuje apetycznych dań.
20:15
Pichcić z Zoe (5/12)magazyn kulinarny
Zoë François przedstawia swoje ulubione przepisy, od łatwych dań głównych po pyszne desery. W kuchni towarzyszą jej przyjaciele i rodzina.
20:50
Pichcić z Zoe (6/12)magazyn kulinarny
Zoë François przedstawia swoje ulubione przepisy, od łatwych dań głównych po pyszne desery. W kuchni towarzyszą jej przyjaciele i rodzina.
21:25
MasterChef Nastolatki (1/8)program rozrywkowy
Miłośnicy sztuki kulinarnej w wieku od 13 do 17 lat rywalizują o tytuł najlepszego kucharza nastolatków. Ich wysiłki oceniają Michel Moran, Tomasz Jakubiak i Dorota Szelągowska.
22:55
Włoska kuchnia Benedetty (3/60)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
23:30
Makłowicz w drodze (3)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
0:05
Makłowicz w drodze (1/10)magazyn kulinarny
Robert zabiera widzów w samo serce Karpat, Odwiedza miejsca, które znajdują się z dala od turystycznych szlaków oraz historyczne miasta, takie jak: Mukaczewo, Użhorod czy Kołomyja.
0:40
Kuchnia dla odważnych (3/8)magazyn kulinarny
Walenty postanawia przygotować gęsie pipki, czyli potrawkę z gęsich żołądków, królicze nerki w kwaśno-pikantnym sosie oraz chrzanicę - gęstą zupę z wołowego ozora z kiełbasą, chrzanem i zakwasem.
1:15
Kuchnia dla odważnych (4/8)magazyn kulinarny
Walenty odwiedza malownicze Gorce. Na piecu opalanym drewnem ugotuje tradycyjną maczankę, czyli wątróbkę po góralsku. Poda też dania, których składnikiem będą nietypowe, przez niego zebrane grzyby.
1:50
Apetyt na miłość (2/8)program rozrywkowy
Damian to prawdziwy wirtuoz w kuchni. Justyna postanowi uwieść go swoim zamiłowaniem do... frytek. W nazwach dań Martyny nie zabraknie nawiązań do znanych na całym świecie bajek dla dzieci.
2:50
Sztuka mięsa (3/12)magazyn kulinarny
Tomek zrealizuje prosty przepis na pyszny makaron z piersią kurczaka.
3:25
Sztuka mięsa (4/12)magazyn kulinarny
W tym odcinku Tomek zaproponuje królicze combry zapieczone z suszonymi pomidorami i ze szpinakiem, podane z sałatką z kuskus.
3:55
Przyślij przepis (3/6)magazyn kulinarny
Klaudia i Marta razem mieszkają, pracują i spędzają wolny czas. Nie do końca zgadzają się w sprawie kuchni. Odwieczny konflikt kulinarny przyjaciółki postanowiły rozstrzygnąć pod okiem ekipy programu.
4:30
Przyślij przepis (4/6)magazyn kulinarny
Polsko-chorwackiego małżeństwo, Sylwia Pędziwiatr i Stefan Vjekoslav, zdradza widzom swoje ulubione przepisy, m.in.: na 'śniadanie mistrzów', czyli makaron z łososiem, groszkiem i serem.
5:05
Kulinarny rejs po Polsce (2/27)magazyn kulinarny
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI