Food Network Program TV na dziś
- 14:35Pyszne miejscówki (13)
magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
- 15:35Ranczo pełne smaków (3/6)
magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów, które jest w jej rodzinie od pokoleń. Przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
- 16:10Ranczo pełne smaków (4/6)
magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów, które jest w jej rodzinie od pokoleń. Przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
- 16:45Posiekani (13)
teleturniej kulinarny
Zwycięzcy poprzednich edycji rywalizują o szansę zmierzenia się z jednym z jurorów. Zawodnicy ścigają się, aby zamienić tajemnicze składniki w trzydaniowe posiłki. Liczą się umiejętności i szybkość.
- 17:45Zasadzka w supermarkecie (5/20)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
- 18:45Bójka na plaży (7/8)
serial dokumentalny
Szef kuchni ze Wschodniego Wybrzeża, Eric Adjepong, i szef kuchni z Zachodniego Wybrzeża, Brian Malarkey, pomagają drużynom przejść przez szereg wyzwań. Nagrodą dla zwycięzcy są wakacje na plaży.
- 19:45Mania grillowania z Bobbym Flayem (13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay zdradza swój sekret na uzyskanie wędzonego smaku w taco z baraniny ze świeżą salsą. Przyrządza też taco z grzybami i warzywami. Do tego podaje sałatkę oraz dzbanek brazylijskiej lemoniady.
- 20:15Molly gotuje na farmie (7/13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
- 20:50Molly gotuje na farmie (8/13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
- 21:25Włoski kęs (13/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 22:30Włoska kuchnia Benedetty (49/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 23:05Włoska kuchnia Benedetty (50/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 23:40Makłowicz w drodze (7/10)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz zmierza do miasta Ban Lung. Trafia na historyczny szlak Ho-Chi-Minha i przypomina wydarzenia wojny wietnamskiej. Ogląda plantację nerkowców. Podaje przepis na sałatkę z mango.
- 0:15Makłowicz w drodze (8/10)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza najciekawsze miejsca kambodżańskiej prowincji położonej przy granicy z Wietnamem i Laosem. Do cudów miejscowej kuchni należą: makaron z owocami morza czy sałatka z papai.
- 0:50Sexy kuchnia Magdy Gessler (8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler zabiera widzów w podróż do ukochanej Kuby. Przyrządzi sałatkę z krewetkami, pomidorami, ananasem oraz bananami. Kolejnym daniem, które przyrządza słynna restauratorka są wieprzowe nóżki.
- 1:25Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler przygotuje zrazy po warszawsku z sosem grzybowym. W menu odcinka znajdzie się również pewien peruwiański smakołyk z krótko marynowanych ryb oraz owoców morza.
- 2:00Miłość od kuchni (6/10)
program rozrywkowy
Stewardesa Priscilla odwiedzi mieszkania trzech mężczyzn. Pierwsze z nich należy do Portugalczyka Nuno, który uwielbia polską kuchnię. Drugie zajmuje kucharz Bartek, trzecie - elektromonter Stepan.
- 3:00Sztuka mięsa (5/12)
magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację Stół i Wół, która słynie z pysznych burgerów i steków. Wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burger po lubelsku. Menadżer wyjaśni, jak przygotowuje się steki.
- 3:35Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną.
- 4:05Patenciary (4/8)
magazyn kulinarny
Prowadząca wraz z córkami zaprezentują przepisy na mączne przysmaki, czyli kluski i pierożki, za którymi tak przepada wielu Polaków. Widzowie zobaczą, jak zrobić domowy parnik na pierogi.
- 4:40Patenciary (5/8)
magazyn kulinarny
Prowadząca z córkami zdradzi parę pomysłów na szybki i pyszny lunch lub śniadanie do pracy u szkoły. Na początku Daria przygotuje zdrowe batoniki i różowe bułeczki drożdżowe z aromatem cynamonu.
- 5:15Kulinarny rejs po Polsce (25/27)
magazyn kulinarny
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI