Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8)
W skrócie: | Magda Gessler przygotuje zrazy po warszawsku z sosem grzybowym. W menu odcinka znajdzie się również pewien peruwiański smakołyk z krótko marynowanych ryb oraz owoców morza. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 9 marca za 14 dni |
3:00 | Food Network |
Opis
Magda Gessler przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler zdecyduje się na tradycję i przygotuje zrazy po warszawsku. Najważniejszy jest tu farsz oraz metoda smażenia i duszenia mięsa. Kulinarna mistrzyni przyrządzi własny sos na bazie grzybów i niewielkiej liczby pomidorów. Potrawę dopełnią buraczki i kasza gryczana. Oprócz tego w odcinku pojawi się także ceviche, modny peruwiański smakołyk. Składa się z krótko marynowanych ryb i owoców morza. Prowadząca przerobi nieco przepis. Użyje filetu z łososia i doda do niego afrodyzjaki - maliny i paprykę.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 2:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 9:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 9:55
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 10:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 2:35
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 3:00
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 marca 2:35
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 marca 3:00
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/9) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 marca 16:10