Patenciary (4/8)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Prowadząca wraz z córkami zaprezentują przepisy na mączne przysmaki, czyli kluski i pierożki, za którymi tak przepada wielu Polaków. Widzowie zobaczą, jak zrobić domowy parnik na pierogi. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 23 grudnia za 11 dni |
4:55 | Food Network |
Opis
Daria Ładocha wraz ze swoimi córkami, Laurą i Manią, przygotowują proste i kolorowe dania na przyjęcia. Przyrządzając posiłki, zdradzają kulinarne sztuczki i triki.
W tym odcinku prowadząca wraz z córkami zaprezentują przepisy na mączne przysmaki, czyli kluski i pierożki, za którymi tak przepada wielu Polaków. Widzowie zobaczą, jak zrobić domowy parnik na pierogi i jak nadać im formę przywołującą na myśl wiosenne liście i wulkany. Przekonają się także, jak przyrządzić kluski w taki sposób, by mogły być spożyte jako deser. Laura i Mania wyjaśnią, jak zrobić jagodowe leniwe i kluski z boczkiem z piekarnika.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Daria Ładocha gospodarz
Zobacz także
- Patenciary (1/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 14 na 15 grudnia 5:15
- Patenciary (2/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 15 na 16 grudnia 4:50
- Patenciary (3/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 21 na 22 grudnia 5:15