Zgrillowani 3: Zimowy kociołek (1)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 7 kwietnia za 9 dni |
5:20 | CANAL+ 360 |
środa, 9 kwietnia za 11 dni |
18:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
- Zgrillowani 3: Dary wody (2) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 7 na 8 kwietnia 5:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani 3: Pikanha i czewapy pod bacówką (3) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 8 na 9 kwietnia 5:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani 3: Comber z jelenia i domowa kiełbasa (4) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 9 na 10 kwietnia 5:20
- Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 10 na 11 kwietnia 5:20
- Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 11 na 12 kwietnia 5:20