Zgrillowani 3: Zimowy kociołek (1)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
- Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 5:20
- Zgrillowani 3: Warzywne wyzwanie (7) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 lutego 5:20
- Zgrillowani 3: Deska mięs i warzyw (8) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 24 na 25 lutego 5:20