Zgrillowani 3: Comber z jelenia i domowa kiełbasa (4)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 31 grudnia za 13 dni |
5:10 | CANAL+ 360 |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
- Zgrillowani 3: Zimowy kociołek (1) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 27 na 28 grudnia 5:10
- Zgrillowani 3: Dary wody (2) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 28 na 29 grudnia 5:15
- Zgrillowani 3: Pikanha i czewapy pod bacówką (3) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 29 na 30 grudnia 5:15
- Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 31 grudnia na 1 stycznia 5:10