Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Magda Gessler piecze turbota w ognisku i serwuje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku. Zostaną one podane z cielęciną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 22 listopada za 8 dni |
11:40 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler piecze turbota w przydomowym ognisku i podaje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku, któe przygotowuje się z ugotowanych ziemniaków. Prowadząca podaje je z cielęciną w śmietanowym sosie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 15 listopada 9:45 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 15 listopada 10:15 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 15 listopada 10:50 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 15 listopada 11:25 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 15 listopada 12:00 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 16 na 17 listopada 0:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 9:25 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 9:55 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 10:30
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 11:05