Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Magda Gessler piecze turbota w ognisku i serwuje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku. Zostaną one podane z cielęciną. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 2 grudnia za 9 dni |
0:35 | Food Network |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler piecze turbota w przydomowym ognisku i podaje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku, któe przygotowuje się z ugotowanych ziemniaków. Prowadząca podaje je z cielęciną w śmietanowym sosie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Magda Gessler gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 0:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 1:25
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 listopada 0:45
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 24 na 25 listopada 1:20
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 29 listopada 9:30 i 1 późniejsza emisja
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 29 listopada 10:05
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (8) - magazyn kulinarny - piątek, 29 listopada 10:40
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8) - magazyn kulinarny - piątek, 29 listopada 11:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 29 listopada 11:50
- Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 30 listopada na 1 grudnia 0:50