Przystanek slow food 3: Łosoś wędzony Pana Kazimierza Dobrzyckiego (5)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Opowieść o ludziach, którzy postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają, jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także jak promują zdrowe odżywianie się. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 26 kwietnia za 11 dni |
5:50 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Zobacz także
- Przystanek slow food 3: Folwark Kamyk Bartelaków (3) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 18 na 19 kwietnia 5:50
- Przystanek slow food 3: Nadbużański Zaścianek Elżbiety i Zbigniewa Aftaruków (4) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 19 na 20 kwietnia 5:50
- Przystanek slow food 3: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi (6) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 26 na 27 kwietnia 5:50