Przystanek slow food 3: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi (6)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Anna Skowrońska prowadzi gospodarstwo rybackie pod Słupskiem. Hodowane w nim ryby to jedyne w kraju certyfikowane ekologiczne pstrągi. W programie także o rybim białku i jego zastosowaniu w diecie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 27 kwietnia za 11 dni |
5:50 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Bohaterką odcinka jest Anna Skowrońska, która prowadzi gospodarstwo rybackie pod Słupskiem. Hodowane w nim ryby to jedyne w kraju certyfikowane ekologiczne pstrągi. W programie poruszono temat rybiego białka i jego zastosowaniu w diecie.
Zobacz także
- Przystanek slow food 3: Folwark Kamyk Bartelaków (3) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 18 na 19 kwietnia 5:50
- Przystanek slow food 3: Nadbużański Zaścianek Elżbiety i Zbigniewa Aftaruków (4) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 19 na 20 kwietnia 5:50
- Przystanek slow food 3: Łosoś wędzony Pana Kazimierza Dobrzyckiego (5) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 25 na 26 kwietnia 5:50