Przystanek slow food 3: Nadbużański Zaścianek Elżbiety i Zbigniewa Aftaruków (4)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Opowieść o ludziach, którzy postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają, jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także jak promują zdrowe odżywianie się. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 19 marca za 13 dni |
11:20 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Zobacz także
- Przystanek slow food 3: Szparagi Hanny i Olgierda Religioni (1) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 11:35
- Przystanek slow food 3: Legendarny polski nabiał - jak odróżnić oryginał od surogatu (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 17 marca 11:10
- Przystanek slow food 3: Folwark Kamyk Bartelaków (3) - magazyn kulinarny - wtorek, 18 marca 11:15