Przystanek slow food 3: Legendarny polski nabiał - jak odróżnić oryginał od surogatu (2)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Opowieść o ludziach, którzy postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają, jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także jak promują zdrowe odżywianie się. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Zobacz także
- Przystanek slow food 3: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi (6) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 26 na 27 kwietnia 5:50
- Przystanek slow food 3: Kuchnia Tatarów polskich (7) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 2 na 3 maja 5:50
- Przystanek slow food 3: Kuchnia pogranicza polsko-litewskiego (8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 3 na 4 maja 5:50