Przystanek slow food 3: Legendarny polski nabiał - jak odróżnić oryginał od surogatu (2)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Opowieść o ludziach, którzy postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają, jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także jak promują zdrowe odżywianie się. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 17 marca za 13 dni |
11:10 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Zobacz także
- Przystanek slow food 3: Szparagi Hanny i Olgierda Religioni (1) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 11:35