M jak mięso 6: Szyja (8)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 2 grudnia za 11 dni |
5:30 | CANAL+ 360 |
wtorek, 3 grudnia za 12 dni |
5:00 | CANAL+ 360 |
środa, 4 grudnia za 13 dni |
19:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
- M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1) - serial dokumentalny - sobota, 23 listopada 17:00 i 8 późniejszych emisji
- M jak mięso 6: Zupy (2) - serial dokumentalny - noc pon./wt., 25 na 26 listopada 5:30 i 4 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Indyk (3) - serial dokumentalny - noc wt./śr., 26 na 27 listopada 5:30 i 3 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Mięsa z kością (4) - serial dokumentalny - noc śr./czw., 27 na 28 listopada 5:30 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Podroby (5) - serial dokumentalny - noc czw./pt., 28 na 29 listopada 5:30 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Steki (6) - serial dokumentalny - noc pt./sob., 29 na 30 listopada 5:30 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 6: Dziczyzna (7) - serial dokumentalny - noc sob./niedz., 30 listopada na 1 grudnia 5:30 i 2 późniejsze emisje