M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)

serial dokumentalny Polska 2023   od 12 lat
W skrócie:Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
czwartek, 2 stycznia
za 12 dni
12:50 CANAL+ Kuchnia
piątek, 3 stycznia
za 13 dni
12:15 CANAL+ Kuchnia

Opis

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.

Zobacz także