M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)

serial dokumentalny Polska 2023   od 12 lat
W skrócie:Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
poniedziałek, 30 grudnia
za 8 dni
12:50 CANAL+ Kuchnia
wtorek, 31 grudnia
za 9 dni
12:15 CANAL+ Kuchnia

Opis

Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.

Zobacz także