Kulinarny rejs po Polsce (8/27)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Prowadzący wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz wybiera ulubiona mieszankę musli. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 21 stycznia dziś |
16:50 | Food Network |
Opis
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy własne potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
Prowadzący w kolejnym daniu wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Następnie sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz która mieszanka muesli stanie się jego ulubioną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Mikołaj Rey gospodarz
Zobacz także
- Kulinarny rejs po Polsce (7/27) - magazyn kulinarny - dziś, 21 stycznia 16:15
- Kulinarny rejs po Polsce (9/27) - magazyn kulinarny - dziś, 21 stycznia 17:25
- Kulinarny rejs po Polsce (10/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 stycznia 16:15
- Kulinarny rejs po Polsce (11/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 stycznia 16:50
- Kulinarny rejs po Polsce (12/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 stycznia 17:25