Kulinarny rejs po Polsce (8/27)

Kulinarny rejs po Polsce (8/27)

magazyn kulinarny Polska 2017   b.o.
W skrócie:Prowadzący wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz wybiera ulubiona mieszankę musli.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy własne potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.

Prowadzący w kolejnym daniu wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Następnie sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz która mieszanka muesli stanie się jego ulubioną.

Twórcy (pokaż wszystkich)