Kulinarny rejs po Polsce (9/27)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Mikołaj wykorzystuje jadalne kwiaty, z których robi sałatę. Podaje ją w towarzystwie steku. Prezentuje też pierogi ze szczupakiem w sosie kurkowym czy zupę na wywarze bursztynowym. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 21 stycznia wczoraj |
17:25 | Food Network |
Opis
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy własne potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
Mikołaj wykorzystuje jadalne kwiaty, z których robi sałatę. Podaje ją w towarzystwie steku. Prezentuje też pierogi ze szczupakiem w sosie kurkowym, zupę na wywarze bursztynowym oraz gołąbki po kurpiowsku z tartymi ziemniakami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Mikołaj Rey gospodarz
Zobacz także
- Kulinarny rejs po Polsce (10/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 stycznia 16:15
- Kulinarny rejs po Polsce (11/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 stycznia 16:50
- Kulinarny rejs po Polsce (12/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 stycznia 17:25