Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/12)
(Diners, Drive-Ins and Dives: Triple D Nation)
magazyn kulinarny USA 2022
W skrócie: | Guy Fieri odwiedza St. Simons Island w Georgii, gdzie kosztuje specjałów barbecue. Następnie rusza do Los Angeles, gdzie tradycyjne włoskie delikatesy oferują kurczaka po parmeńsku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 27 lutego za 6 dni |
21:10 | Food Network |
piątek, 28 lutego za 7 dni |
15:10 | Food Network |
Opis
Guy Fieri ponownie wyrusza w trasę, by odwiedzić swoje ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale, rozbudowali istniejące już placówki, czy dodali nowe potrawy do menu.
W swej kulinarnej podróży Guy Fieri próbuje wyjątkowych smaków. Najpierw odwiedza St. Simons Island w Georgii, gdzie kosztuje specjałów barbecue, m.in. aromatycznego chili z mostka wołowego oraz kanapkę Reuben z pastrami. Następnie rusza na zachodnie wybrzeże, do Los Angeles, gdzie w tradycyjnych włoskich delikatesach serwują kurczaka parmigiana. W pobliskiej kanapkowni próbuje ogromne bagietki wypełnione chrupiącymi, smażonymi specjałami.
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (13) - magazyn kulinarny - wczoraj, 20 lutego 21:10 i 2 późniejsze emisje
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/13) - magazyn kulinarny - wczoraj, 20 lutego 21:45 i 2 późniejsze emisje
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (2/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 27 lutego 21:45 i 1 późniejsza emisja