Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/13)
(Diners, Drive-Ins and Dives: Triple D Nation)
magazyn kulinarny USA 2022
W skrócie: | Guy Fieri odkrywa nowe odsłony klasycznych dań. W Kalifornii poznaje smak frytek z awokado i nietypowego burgera. W New Jersey testuje nóżki wieprzowe oraz żeberka w stylu St. Louis. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 20 lutego za 11 dni |
21:45 | Food Network |
piątek, 21 lutego za 12 dni |
15:45 | Food Network |
Opis
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
W kulinarnej podróży Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań. W Palm Desert w Kalifornii zagląda do lokalu, gdzie serwują frytki z awokado i burgera z włoskim charakterem. Następnie w Atlantic City w New Jersey testuje tradycyjne soul food, a dokładniej nóżki wieprzowe i żeberka w stylu St. Louis. A w Lansing w Michigan odkrywa połączenie barbecue z włoską klasyką w autorskiej wersji pod postacią bruschetty.
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (9/13) - magazyn kulinarny - dziś, 9 lutego 16:35
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (10/13) - magazyn kulinarny - dziś, 9 lutego 17:10
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (11/13) - magazyn kulinarny - czwartek, 13 lutego 21:05 i 2 późniejsze emisje
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (12/13) - magazyn kulinarny - czwartek, 13 lutego 21:40 i 2 późniejsze emisje
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (13) - magazyn kulinarny - czwartek, 20 lutego 21:10 i 1 późniejsza emisja