Jakubiak rozgryza Maderę (3)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Znany kucharz udaje się na wyspę położoną u północnych wybrzeży Afryki. Jej malowniczy krajobraz tworzą klify, góry i bujna roślinność. Podstawą kuchni są ryby i owoce morza, przyprawy oraz wina. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 20 października za 13 dni |
12:00 | CANAL+ Kuchnia |
niedziela, 20 października za 13 dni |
17:20 | CANAL+ Kuchnia |
niedziela, 20 października za 13 dni |
21:25 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Znany kucharz udaje się na wyspę położoną u północnych wybrzeży Afryki. Jej malowniczy krajobraz tworzą klify, góry i bujna roślinność. Podstawą kuchni są ryby i owoce morza, aromatyczne przyprawy oraz znakomite wina. Tomasz Jakubiak odwiedzi miejscowe restauracje i targi oferujące lokalne produkty.
Tomasz Jakubiak wyprawia się w głąb wyspy na odbywający się tu co tydzień targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają tu całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują w niewielkich barach. Kucharz z Polski dołączy do zabawy i spróbuje miejscowych specjałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Maderę: Smaki Madery (1) - magazyn kulinarny - sobota, 12 października 8:00 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Maderę (2) - magazyn kulinarny - niedziela, 13 października 12:00 i 5 późniejszych emisji