Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Znany kucharz udaje się na wyspę położoną u północnych wybrzeży Afryki. Jej malowniczy krajobraz tworzą klify, góry i bujna roślinność. Podstawą kuchni są ryby i owoce morza, aromatyczne przyprawy oraz znakomite wina. Tomasz Jakubiak odwiedzi miejscowe restauracje i targi oferujące lokalne produkty.
Pierwszym punktem na trasie wyprawy jest Funchal, stolica Madery. Przewodniczką kucharza jest Ola, która mieszka na wyspie od kilku lat. Wspólnie wybiorą się do najciekawszych restauracji.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Maderę: Smaki Madery (1) - magazyn kulinarny - środa, 30 kwietnia 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Maderę: Egzotyczne owoce (2) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Maderę: Niedzielny targ (3) - magazyn kulinarny - piątek, 2 maja 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Maderę: Ryby i owoce morza (4) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 5 maja 15:25 i 1 późniejsza emisja