Fabryki smaku: Zgrillowani (3)
(Food Factory 6: Backyard BBQ)
W skrócie: | Czas rozpalić grill i rozpocząć nowy odcinek programu. A w nim m.in. sosy firmy Cattle BoyZ, łączące smaki słodki i pikantny. Jedna partia tego produktu wystarczy na wypełnienie aż 4 tys. butelek. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Odkrywanie tajemnic produkcji popularnych artykułów spożywczych. Każdy odcinek serialu to wizyta w jednym z kanadyjskich zakładów. Kamery śledzą poszczególne etapy produkcji artykułów, które konsumenci zwykle bez zastanowienia biorą ze sklepowych półek. Widzowie mają okazję przekonać się, jak powstają ich ulubione przysmaki. Zobaczą, jak przebiega mieszanie, siekanie, przesiewanie, faszerowanie, zamrażanie, gotowanie, zawijanie, pasteryzowanie, rafinowanie i inne procesy niezbędne do powstania gotowych artykułów spożywczych.
W tym odcinku
Czas rozpalić grill i rozpocząć nowy odcinek programu. A w nim m.in. sosy firmy Cattle BoyZ, stanowiące doskonałe połączenie smaków słodkiego i pikantnego. Jedna partia tego produktu wystarczy na wypełnienie aż 4 tys. butelek. Inne przedsiębiorstwo, Del Monte Fresh, dba o to, by każdy miłośnik grillowania mógł skosztować krojonych ananasów prosto z Kostaryki. Z czarnej fasoli i komasy ryżowej pracownicy firmy Dr. Praeger przygotowują zdrowe, ale sycące burgery warzywne. Na deser widzowie poznają dwóch zakochanych w przyprawach braci, którzy dzięki przepisowi swojej babci stworzyli własny biznes.
Zobacz także
- Zgrillowani (1) - magazyn kulinarny - piątek, 2 maja 16:00
- Zgrillowani (2) - magazyn kulinarny - piątek, 2 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (3) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 5 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (4) - magazyn kulinarny - wtorek, 6 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (5) - magazyn kulinarny - środa, 7 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (6) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (7) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja