Zgrillowani (4)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 14 grudnia za 12 dni |
5:20 | CANAL+ 360 |
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
- Zgrillowani (1) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 10 na 11 grudnia 5:20
- Zgrillowani (2) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 11 na 12 grudnia 5:20
- Zgrillowani (3) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 12 na 13 grudnia 5:20
- Zgrillowani (5) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 14 na 15 grudnia 5:20
- Zgrillowani (6) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 15 na 16 grudnia 5:20