Zgrillowani (4)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 6 maja za 12 dni |
16:30 | CANAL+ 360 |
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
- Zgrillowani (5) - magazyn kulinarny - dziś, 24 kwietnia 6:00
- Zgrillowani (6) - magazyn kulinarny - piątek, 25 kwietnia 6:00
- Zgrillowani (7) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 28 kwietnia 6:00
- Zgrillowani (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 29 kwietnia 6:00
- Zgrillowani (1) - magazyn kulinarny - piątek, 2 maja 16:00
- Zgrillowani (2) - magazyn kulinarny - piątek, 2 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (3) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 5 maja 16:30 i 1 późniejsza emisja