Zgrillowani (3)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 17 kwietnia za 5 dni |
5:20 | CANAL+ 360 |
wtorek, 22 kwietnia za 10 dni |
6:00 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
- Zgrillowani (4) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 14 kwietnia 12:50 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani (1) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 14 na 15 kwietnia 5:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 12:50 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani (2) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 15 na 16 kwietnia 5:20 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (6) - magazyn kulinarny - środa, 16 kwietnia 12:50 i 2 późniejsze emisje
- Zgrillowani (7) - magazyn kulinarny - czwartek, 17 kwietnia 12:50 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani (8) - magazyn kulinarny - piątek, 18 kwietnia 12:50 i 1 późniejsza emisja