Ewa gotuje (127)
magazyn kulinarny Polska 2010-2012
W skrócie: | W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną zupę chrzanową zwaną 'krzonówką', którą przyrządza się na bazie wędlin pozostałych ze święconki. Na deser będzie babka śmietankowa. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.
W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną zupę chrzanową, na południu Polski zwaną potocznie "krzonówką", którą przyrządza się na bazie wędlin pozostałych ze święconki. Na deser będzie babka śmietankowa.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (528) - magazyn kulinarny - dziś, 22 grudnia 19:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 22 na 23 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (387) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 23 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 2:25 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (501) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 2:45
- Ewa gotuje (502) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 23 na 24 grudnia 3:15
- Ewa gotuje (388) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:10
- Ewa gotuje (389) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:35
- Ewa gotuje (418) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 24 na 25 grudnia 2:20 i 1 późniejsza emisja