ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022
W skrócie: | Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 11 lutego pojutrze |
22:25 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Marieta Marecka gospodarz
Zobacz także
- Zgrillowani 2: Ryby (1) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 8 na 9 lutego 5:20
- Bosacka daje radę: Ryby (7) - magazyn poradnikowy - dziś, 9 lutego 13:00 i 1 późniejsza emisja
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 10 lutego 22:25
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Desery (10) - magazyn kulinarny - środa, 12 lutego 22:25
- ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3) - magazyn poradnikowy - czwartek, 13 lutego 14:20
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 15 na 16 lutego 1:40