Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 18 stycznia za 5 dni |
7:00 | CANAL+ 4K Ultra HD |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3) - magazyn poradnikowy - wtorek, 14 stycznia 7:45 i 1 późniejsza emisja
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 8:05
- Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2) - magazyn kulinarny - sobota, 18 stycznia 7:25
- Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3) - magazyn kulinarny - sobota, 18 stycznia 7:45
- Zgrillowani 2: Sery wędzone (4) - magazyn kulinarny - sobota, 18 stycznia 8:10
- Przyroda w obiektywie: Ryby (21) - magazyn przyrodniczy - wtorek, 21 stycznia 16:25
- Zgrillowani 2: Kurczak (5) - magazyn kulinarny - sobota, 25 stycznia 7:00
- Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6) - magazyn kulinarny - sobota, 25 stycznia 7:25
- Zgrillowani 2: Jabłko (7) - magazyn kulinarny - sobota, 25 stycznia 7:45
- Zgrillowani 2: Płaski chleb (8) - magazyn kulinarny - sobota, 25 stycznia 8:10