ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 1 (4)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022
W skrócie: | Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 16 stycznia za 9 dni |
8:10 | CANAL+ 4K Ultra HD |
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Marieta Marecka gospodarz
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 stycznia 7:00
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 stycznia 7:25
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 stycznia 7:45
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla pszenna (5) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 stycznia 8:30
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Jaja (6) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 7:00
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 2 (7) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 7:20
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 7:45
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 8:05
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Desery (10) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 8:30