ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 1 (4)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022
W skrócie: | Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 2 marca za 8 dni |
1:40 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Marieta Marecka gospodarz
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 1:40