
Food NetworkProgram TV na Wtorek 29.04.2025
6:00
Zdrowa kuchnia Morgan (7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
6:35
Zdrowa kuchnia Morgan (6/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
7:10
Zdrowa kuchnia Morgan (5/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
7:40
Ranczo pełne smaków (4/6)magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. Ta ziemia jest w jej rodzinie od pokoleń. W swoim programie ukazuje codzienne życie na terenie posiadłości.
8:15
Ranczo pełne smaków (5/6)magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. Ta ziemia jest w jej rodzinie od pokoleń. W swoim programie ukazuje codzienne życie na terenie posiadłości.
8:50
Ranczo pełne smaków (6)magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. Ta ziemia jest w jej rodzinie od pokoleń. W swoim programie ukazuje codzienne życie na terenie posiadłości.
9:25
Wiem, co jem (8/10)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka opowie nam wszystko o kawie. Dowiemy się między innymi, jak nie dać się oszukać nieuczciwym producentom.
10:00
Wiem, co jem (9/10)magazyn poradnikowy
Rocznie statystyczny Polak zużywa 7 litrów oleju. Widzowie zobaczą, co Inspekcja Handlowa znalazła na sklepowych półkach. Prowadząca zdradzi m.in., który olej jest idealny do smażenia.
10:30
Wiem, co jem (10)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przygląda się gotowym wyrobom cukierniczym. Kontrole sanepidu i inspekcji handlowej nie zachęcają jednak do tego. Odkryły m.in. rój os na lukrze, brud i przeterminowane półprodukty.
11:05
Wiem, co jem na diecie (1/12)magazyn poradnikowy
Widzowie dowiedzą się, jak przygotować się do zdrowego odchudzania. Dietetyczka Agata Ziemnicka-Łaska zdradzi sposoby na wytrwanie w postanowieniu i przeżycie pierwszych tygodni z nowym jadłospisem.
11:35
Wiem, co jem na diecie (2/12)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przyjrzy się etykietom płatków śniadaniowych oraz sprawdzi, czy produkty light rzeczywiście odchudzają. Przetestowana również zostanie dieta owocowo-warzywna.
- 12:10Pojedynek na grille: Fly kontra Symon (2/4)
reality show
Dwóch znanych kucharzy zaprasza mistrzów grillowania do wzięcia udziału w rywalizacji. Na podstawie pierwszego zadania prowadzący wybierają swoje drużyny. W każdym odcinku odpada jeden z uczestników.
13:10
Posiekani (12/19)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 14:10Wiosenny turniej wypieków (2/9)
reality show
Clinton Kelly zaprasza utalentowanych piekarzy do kulinarnej rywalizacji o 25 tys. dol. i tytuł mistrza. Zawodnicy muszą stworzyć wiosenne desery, udowadniając swoje umiejętności oraz wyczucie smaku.
15:10
Wiosenny turniej wypieków (9/11)reality show
Jesse Palmer zaprasza do rozgrywki specjalistów od słodkości. Do wygrania jest tytuł mistrza i 25 tys. dol. Uczestnicy wykonają desery inspirowane wiosną oraz wypieki na Dzień Ziemi i Derby Day.
16:15
Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8)magazyn kulinarny
Magda Gessler przygotuje dla nas niezwykłe połączenie - pierogi z bakłażanem, który uchodzi za jeden z najmocniejszych afrodyzjaków. Farsz prowadząca doprawi orzechami pinii i rodzynkami.
16:50
Sexy kuchnia Magdy Gessler (8)magazyn kulinarny
Magda Gessler przygotuje coś dla prawdziwego mężczyzny. Najważniejszym elementem dania będzie wołowina gotowana w bulionie. Do niej zostaną podane warzywa wraz z sosem musztardowym.
- 17:25Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler pokazuje, jak upiec wyśmienitą w smaku łopatkę jagnięcą z tymiankiem i rozmarynem. Z zup proponuje chłodnik litewski. Jego tajemnicą jest wyważony, świeży, ale zarazem wyrazisty smak.
18:00
Kuchenne rewolucje (10/15)program rozrywkowy
Robert z wykształcenia jest psychologiem i ekonomistą. Teraz prowadzi restaurację Boczek i spółka. Niestety w lokalu brakuje gości, a pracownicy mają problemy ze współpracą i ciągle się kłócą.
19:05
Makłowicz w drodze (3/10)magazyn kulinarny
Obecnie częścią karpackiej Ukrainy jest górska kraina będąca celem turystycznych wypraw w dawnej Galicji. Pełna jest tradycyjnych strojów, muzyki oraz huculskich przysmaków jak sery czy banosz.
19:35
Makłowicz w drodze (4/10)magazyn kulinarny
Makłowicz zabiera do kolejnego malowniczego zakątka Ukrainy. Próbuje śniadania w górskim hotelu i wybiera się na obiad do koliby. Przy okazji zdradza przepis na gribną juszkę, czyli zupę grzybową.
- 20:10Posiekani (2/13)
teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
21:10
Zawodowcy od grilla (2/9)magazyn kulinarny
Zawodnicy z poprzednich sezonów wracają, aby zmierzyć się ponownie w konkurencji grillowania. Zwycięzca otrzyma 50 tysięcy dolarów oraz tytuł Grand Championa BBQ Pitmasters.
- 22:15Posiekani (1/13)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni, fani burgerów, walczą O tytuł mistrza. Muszą przygotować ze swojego przysmaku przystawkę, danie główne, a na koniec wyzwanie - burgerowy słodki deser.
23:15
Gdzie zjeść we Włoszech (11/12)serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
0:25
Zdrowa kuchnia Morgan (4/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
0:55
Posiekani (12/19)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 1:55Pojedynek na grille: Fly kontra Symon (2/4)
reality show
Dwóch znanych kucharzy zaprasza mistrzów grillowania do wzięcia udziału w rywalizacji. Na podstawie pierwszego zadania prowadzący wybierają swoje drużyny. W każdym odcinku odpada jeden z uczestników.
- 2:45Wiosenny turniej wypieków (2/9)
reality show
Clinton Kelly zaprasza utalentowanych piekarzy do kulinarnej rywalizacji o 25 tys. dol. i tytuł mistrza. Zawodnicy muszą stworzyć wiosenne desery, udowadniając swoje umiejętności oraz wyczucie smaku.
3:30
Pyszne miejscówki (4/13)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali, które trzeba odwiedzić w Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenia kulinarne. Pyszne jedzenie jest dla wielu turystów ważniejsze niż muzea.
- 4:15Tradycyjne smaki Palermo (4/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca Giusina Battaglia pokazuje widzom, jak przyrządzić wiele typowych sycylijskich potraw z lokalnych i tradycyjnych składników.
4:50
Akcja: Restauracja! (6/13)reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
5:35
Kuchnia czynna całą dobęmagazyn kulinarny
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI