
Food NetworkProgram TV na Niedziela 20.04.2025
6:00
Rewolucja na talerzu (7/8)magazyn kulinarny
Jak przyrządzić pasztet jednocześnie chudy i zdrowy i dlaczego tak ważne jest solenie wątróbki w trakcie przyrządzania potrawy. Agata i Olga zaproponują wersję wegetariańską pasztetu.
6:35
Rewolucja na talerzu (8)magazyn kulinarny
Desery są bardzo kaloryczne. Czy można wyeliminować ten aspekt, zachowując tak lubiany smak słodkości? Otóż tak. Propozycjami są: zmodyfikowana szarlotka, babeczki sernikowe i deser owocowy.
7:10
Kulinarny rejs po Polsce: Wielkanocmagazyn kulinarny
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
- 7:45Pomysł na Wielkanoc
program rozrywkowy
Gwiazdy zdradzą swoje sposoby na niezapomniane święta. Magda Gessler podzieli się przepisem na jaja faszerowane w barwionych skorupkach, a Anna Kalczyńska podsunie pomysł na zabawę z dziećmi.
8:20
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (7/12)magazyn poradnikowy
Konsumenci coraz częściej czytają etykiety. Katarzyna Bosacka zwraca uwagę na manipulacje stosowane przez producentów. Rozmawia z ekspertami o tym, jaki wpływ na zdrowie mają odświeżacze powietrza.
9:05
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (8/12)magazyn poradnikowy
Tym razem Katarzyna Bosacka obnaży prawdę o składzie gotowych dań obiadowych i zdradzi, czy naprawdę warto po nie sięgać, a także ustali, z myślą o kim ustalone zostały wielkości porcji.
9:50
Co nas truje (7/10)program rozrywkowy
W ciągu roku Polacy spożywają ponad 2 kg dodatków do żywności. Katarzyna Bosacka ostrzega, że ich nadmiar w organizmie wiąże się z różnego typu zagrożeniami dla zdrowia. Porozmawia o tym z ekspertami.
10:35
Co nas truje (8/10)program rozrywkowy
W tym odcinku Katarzyna Bosacka prześwietli sekrety tak zwanej zdrowej żywności, czyli produktów kuchni wegańskiej, sałatek, ciasteczek owsianych i płatków zbożowych oraz diety bezglutenowej.
11:20
Apetyt na miłość (8/10)program rozrywkowy
Urodzona na Białorusi Karolina od drugiego roku życia mieszka w Polsce. Dziewczyna ciągle szuka miłości. Swoje menu zaproponuje jej Dawid, od niedawna mieszkaniec stolicy, gdzie czuje się jak turysta.
12:20
Makłowicz w Polsce (2/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza Wielkopolskę. W Grodzisku Wielkopolskim smakuje piwo, znane już w średniowieczu jako grodzisz. Poznaje lokalne specjały takie jak ser smażony, pyry z gzikiem i leberka.
12:55
Makłowicz w Polsce (3/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza nadodrzańskie miasteczka. Degustuje m.in. jagnięcinę z rusztu z miejscowymi dodatkami, podziwia jedną z pierwszych winnic w III RP oraz przyrządza ekologiczną sałatkę.
13:30
Kuchenne rewolucje (3/15)program rozrywkowy
Restauracja i pizzeria God Father wydawała się świetnym interesem. Nowi właściciele zachowali menu i wystrój wnętrza, zmienili tylko nazwę na Good Father. Z czasem pojawiły się problemy.
14:30
Kuchenne rewolucje (4/15)program rozrywkowy
Karol otworzył z partnerką Agnieszką restaurację typu fast food w Nowym Dworze Mazowieckim. W dniu otwarcia lokal wypełnił się klientami, jednak nikt nie był przygotowany do obsługi pełnej sali.
- 15:30Molly gotuje na farmie (2/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 16:05Molly gotuje na farmie (3/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 16:35Amatorzy kontra zawodowcy (6/12)
teleturniej kulinarny
Eddie Jackson zaprasza kucharzy amatorów, by zmierzyli się z szefami kuchni. Wszystko, czego potrzebuje każdy nieprofesjonalny uczestnik rywalizacji, to jeden głos od przypadkowych degustatorów.
- 17:10Amatorzy kontra zawodowcy (7/12)
teleturniej kulinarny
Eddie Jackson zaprasza kucharzy amatorów, by zmierzyli się z szefami kuchni. Wszystko, czego potrzebuje każdy nieprofesjonalny uczestnik rywalizacji, to jeden głos od przypadkowych degustatorów.
17:40
MasterChef (11/14)program rozrywkowy
Uczestnicy udadzą się do Lyonu. Zostaną tam podzieleni na dwie grupy, a każda z nich będzie miała okazję odwiedzić jedną z renomowanych restauracji serwujących tradycyjne dania z tego regionu.
- 19:05Wielkanoc ze smakiem
magazyn kulinarny
Magda Gessler prezentuje potrawy, bez których nie wyobraża sobie świąt. Restauratorka proponuje autorskie przepisy, które wzbogacą polskie dania domieszką oryginalności i szczyptą charakteru.
- 20:05Star Vs Food: Malaysia (1)
reality show
Malezyjskie gwiazdy uczą się gotować od znanych szefów kuchni, przygotowując wyjątkowe kolacje dla swoich przyjaciół lub rodziny.
- 20:40Star Vs Food: Malaysia (2)
reality show
Malezyjskie gwiazdy uczą się gotować od znanych szefów kuchni, przygotowując wyjątkowe kolacje dla swoich przyjaciół lub rodziny.
- 21:15Kulinarny poker (2/10)
reality show
Eric Adjepong zaprasza najlepszych szefów kuchni do podziemnej gry kulinarnej. Każdy z uczestników wnosi do puli 5 tysięcy dolarów i staje do zaciętej rywalizacji w trzech rundach.
22:15
Kuchnia jak u mamy (28/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
22:50
Kuchnia jak u mamy (29/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
23:25
Kulinarny rejs po Polsce: Wielkanocmagazyn kulinarny
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
- 23:55Pomysł na Wielkanoc
program rozrywkowy
Gwiazdy zdradzą swoje sposoby na niezapomniane święta. Magda Gessler podzieli się przepisem na jaja faszerowane w barwionych skorupkach, a Anna Kalczyńska podsunie pomysł na zabawę z dziećmi.
0:30
Rewolucja na talerzu (7/8)magazyn kulinarny
Jak przyrządzić pasztet jednocześnie chudy i zdrowy i dlaczego tak ważne jest solenie wątróbki w trakcie przyrządzania potrawy. Agata i Olga zaproponują wersję wegetariańską pasztetu.
1:05
Rewolucja na talerzu (8)magazyn kulinarny
Desery są bardzo kaloryczne. Czy można wyeliminować ten aspekt, zachowując tak lubiany smak słodkości? Otóż tak. Propozycjami są: zmodyfikowana szarlotka, babeczki sernikowe i deser owocowy.
1:40
Apetyt na miłość (8/10)program rozrywkowy
Urodzona na Białorusi Karolina od drugiego roku życia mieszka w Polsce. Dziewczyna ciągle szuka miłości. Swoje menu zaproponuje jej Dawid, od niedawna mieszkaniec stolicy, gdzie czuje się jak turysta.
- 2:35Kuchnia dla odważnych (3/8)
magazyn kulinarny
Prowadzący odwiedza w Łodzi właściciela studia tatuażu. Na śniadanie Walenty serwuje wątróbkę smażoną z cebulą. Mężczyźni wybierają się też na halę targową w poszukiwaniu składników na czerninę.
- 3:00Kuchnia dla odważnych (4/8)
magazyn kulinarny
Walenty jedzie na podkarpacką wieś do swojego przyjaciela Piotra, który zajmuje się hodowlą trzody chlewnej. Mężczyźni decydują się na degustację świeżo spuszczonej świńskiej krwi.
3:25
Zdrowa kuchnia Morgan (3/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
3:50
Zdrowa kuchnia Morgan (4/7)magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
- 4:15Przepisy prosto z serca (12/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 4:45Azjatycka kuchnia Armando (1/12)
magazyn kulinarny
Armando przemierza Pingodong w poszukiwaniu świeżych owoców morza. Mierzy się z burzliwymi wodami. Przezwycięża swoją chorobę morską, by złowić cenione stworzenia. Zdradza sekrety słodkiego flanu.
- 5:10Azjatycka kuchnia Armando (2/12)
magazyn kulinarny
Armando zdradza, jak trafić przez żołądek do serca. Rusza do Hualian, gdzie odwiedza hodowcę świń, który traktuje swoje zwierzęta po królewsku. Przedstawia też przepis koktail truskawkowy.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI