
Food NetworkProgram TV na Sobota 29.03.2025
19:35
Wiem, co jem na diecie (12)magazyn poradnikowy
Kasia dowie się, ile kilogramów i centymetrów straciła w czasie programu i czy poprawiło się jej zdrowie. Odwiedzi trenera i dietetyczkę oraz poszuka sposobów na przeciwdziałanie efektowi jojo.
20:05
Gotowanie z miłości (5/6)magazyn kulinarny
Sarah Benjamin i Nik Michael Imran staje do kulinarnej rywalizacji. Tworzą wyjątkowe i przystępne cenowo dania na rodzinne uroczystości. Po uczcie to goście zdecydują, czyje potrawy podbiły ich serca.
20:40
Gotowanie z miłości (6)magazyn kulinarny
Sarah Benjamin i Nik Michael Imran staje do kulinarnej rywalizacji. Tworzą wyjątkowe i przystępne cenowo dania na rodzinne uroczystości. Po uczcie to goście zdecydują, czyje potrawy podbiły ich serca.
21:15
Kuchenne rewolucje (7/13)program rozrywkowy
Dominik otworzył piwiarnię na początku lat 90. Niedługo potem zmienił swój Szałas Piwny w restaurację Polskie Ranczo. Mimo inwestycji mieszkańcy wciąż traktują jego lokal jak piwiarnię.
22:20
Kuchenne rewolucje (8/13)program rozrywkowy
Sabina i Mirek przez 30 lat mieszkali w Niemczech, gdzie pracowali w gastronomii. Kobieta namówiła męża, by wrócili do Polski i otworzyli własny lokal. Niestety restauracja przynosi wyłącznie straty.
23:20
Makłowicz w drodze (1/7)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz ogląda liczne atrakcje turystyczne i kulinarne na lwowskim rynku. Odwiedza działającą w ratuszu kawiarnię Grand Cafe Leopolis. Osobiście przyrządza ormiański chłodnik.
23:55
Makłowicz w drodze (2/7)magazyn kulinarny
Kolejnym przystankiem w podróży Roberta Makłowicza jest Truskawiec, najsłynniejsze ukraińskie uzdrowisko. Kucharz odnajduje tam chleb pieczony na liściach kapusty, strudle i torcik truskawkowy.
- 0:30Rewolucja na talerzu (1/8)
magazyn kulinarny
W kolejnym odcinku Olga i Agata proponują miłośnikom orientalnych smaków kebab z kurczaka z odchudzonym sosem tzatzyki i chlebkiem lavash. Są i inne propozycje, jak domowy hamburger i pizza.
- 1:05Rewolucja na talerzu (2/8)
magazyn kulinarny
Agata i Olga prezentują przepisy na smaczne i nietuczące pierogi. Pierwszy to pieczone pierogi z boczniakami. Kolejny - azjatyckie pierożki gotowane na parze z imbirem, kolendrą i chilli.
- 1:40Apetyt na miłość (1/10)
program rozrywkowy
Piotr to nauczyciel przedmiotów ścisłych i miłośnik latynoskich tańców. O jego względy będą walczyły: przewodniczka po Warszawie Gosia, rozmiłowana w bieganiu Kasia oraz kochająca jeździectwo Ola.
3:00
Odkrycia Magdy Gessler (1/2)magazyn kulinarny
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego miejsca właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. królewskie śniadanie.
3:30
Z gruntu zdrowo (1/6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Müller opowiada między innymi o zdrowotnych właściwościach buraka. Pokazuje, jak połączyć to warzywo z serem kozim, miodem i orzechami. Przyrządza też zakwas.
3:55
Z gruntu zdrowo (2/6)magazyn poradnikowy
W poszukiwaniu najlepszych pomidorów Tadeusz jedzie do Jastrzębników niedaleko Kalisza. Gotuje polski chłodnik z pomidorów i dzieli się z widzami przepisem na keczup słodzony jabłkiem.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI