
Food NetworkProgram TV na Środa 26.03.2025
- 6:00Włoska kuchnia Benedetty (55)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 6:35Włoska kuchnia Benedetty (56)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 7:10Włoska kuchnia Benedetty (57)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
7:45
Słodki biznes (4)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
8:20
Słodki biznes (5)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
8:50
Słodki biznes (6)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
9:25
Wiem, co jem (3/16)magazyn poradnikowy
Płatki śniadaniowe są podobno bogate w błonnik, witaminy i składniki mineralne. Tymczasem test organizacji konsumenckich wykazał, że większość z nich zawiera za dużo cukru, tłuszczu i soli.
9:55
Wiem, co jem (4/16)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka zbada wpływ jedzenia zup na organizm. Przeczyta przygotowany przez Inspekcję Handlową raport, z którego wynika, że gotowe zupy sprzedawane w sklepach mogą szkodzić.
10:30
Wiem, co jem (5/16)magazyn poradnikowy
Kasia Bosacka przyjrzy się sklepowym śmietanom i śmietankom w proszku. Podpowie, co powinniśmy znaleźć na etykiecie prawdziwej kremówki i jak odróżnić dobrej jakości produkt.
11:00
Wiem, co jem (6/16)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka weźmie pod lupę pasztet. Przed wejściem Polski do UE producentów obowiązywały normy, które określały skład, smak, konsystencję i kolor. Dziś w pasztecie można znaleźć wszystko.
11:35
Wiem, co jem (7/16)magazyn poradnikowy
Bakalie stają się symbolem zdrowego trybu życia. Tymczasem Inspekcja Handlowa znalazła w tych produktach m.in. kokony owadów i pleśń. Katarzyna Bosacka demaskuje nieuczciwe sztuczki producentów.
- 12:1024/24 (8)
maraton kulinarny
Program łączy kulinarny maraton z eksperymentem społecznym. 24 szefów kuchni podejmuje 24 wyzwania w ciągu 24 godzin. Zadania są podzielone na 8 części, z których każda sprawdza inne umiejętności.
13:10
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 14:10Wiosenny turniej wypieków (1/7)
reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
15:10
Wielkanocny turniej wypieków (3/6)magazyn kulinarny
Grupa piekarzy, którzy uwielbiają Wielkanoc, podejmuje się świątecznego wyzwania. Przygotowują tematyczne desery i inne smakołyki, które zadziwią jurorów, a widzów przeniosą w wyjątkowy klimat.
16:15
Makłowicz w drodze (6/11)magazyn kulinarny
Rovinj to jedno z najpiękniejszych miast półwyspu Istria. Podróżnik zachwyca się kozim serem z popiołem czy boczkiem wieprzowym z kremem z selera. Samodzielnie przygotowuje risotto ze szparagami.
16:50
Makłowicz w drodze (7)magazyn kulinarny
Robert odwiedza miasteczko Vizinada i Zalew Limski, a także kilka innych zachwycających miejsc w okolicy. Starożytny Poreč z bizantyjską bazyliką, wenecki Novigrad, toskańskie winnice w Narduće.
17:25
Makłowicz w drodze (8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza niewielki Draguć z XVI-wiecznymi freskami oraz Motovun górujący nad doliną rzeki Mirny. W okolicznych lasach można znaleźć trufle. Podróżnik przygotuje z nimi gnocchi.
18:00
Kuchenne rewolucje (1/15)program rozrywkowy
Justyna otworzyła restaurację, by pracować na własny rachunek. Tak została właścicielką Piekielnej Kuchni. Kobieta sama wymyśliła nazwę i logo, przygotowała wystrój i ułożyła menu.
19:05
Makłowicz w drodze (7)magazyn kulinarny
Robert odwiedza miasteczko Vizinada i Zalew Limski, a także kilka innych zachwycających miejsc w okolicy. Starożytny Poreč z bizantyjską bazyliką, wenecki Novigrad, toskańskie winnice w Narduće.
19:35
Makłowicz w drodze (8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza niewielki Draguć z XVI-wiecznymi freskami oraz Motovun górujący nad doliną rzeki Mirny. W okolicznych lasach można znaleźć trufle. Podróżnik przygotuje z nimi gnocchi.
20:10
Posiekani (8)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
21:10
Akcja: Restauracja! (12/13)reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
22:15
Sąsiedzi kontra sąsiedzi (2/8)program rozrywkowy
Nad jeziorem Jeziorak w jednym bloku mieszkają zawodnicy i sędziowie rywalizacji tego odcinka. W jednej drużynie startują Gosia i Paweł. Ich rywalami są aktywista Marcin wraz z sąsiadem Damianem.
- 23:15Perfekcyjni gospodarze (35/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:15
Czas na deser (6)magazyn kulinarny
Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda.
0:55
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 1:5524/24 (8)
maraton kulinarny
Program łączy kulinarny maraton z eksperymentem społecznym. 24 szefów kuchni podejmuje 24 wyzwania w ciągu 24 godzin. Zadania są podzielone na 8 części, z których każda sprawdza inne umiejętności.
- 2:45Wiosenny turniej wypieków (1/7)
reality show
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
3:35
Pyszne miejscówki (6/13)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
4:25
Co nas truje (11/12)program rozrywkowy
Polacy kupują dużo sera, jednak w tym odcinku Katarzyna Bosacka zdemaskuje produkty, które mimo nazwy wcale serami nie są. Najtańsze sery są często naszpikowane cukrem, emulgatorami i fosforanami.
- 5:00Napad na kuchnię (1/4)
reality show
Jeff Mauro zabiera trzech kucharzy do różnych dzielnic w Ameryce, gdzie uczestnicy mają przyrządzić posiłki ze składników pozyskanych z kuchni przypadkowych ludzi. Na zdobycie produktów mają 10 minut.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI