Food NetworkProgram TV na Piątek 3.01.2025
- 19:50Kuchenne rewolucje (10/13)
program rozrywkowy
Restaurację 'Dzikie Wino' wymyśliła matka Asi i Marcina, i żona pana Stanisława. Niestety, zanim ukończono budowę, pomysłodawczyni zmarła. Rodzina zrealizowała jej marzenie, ale popadła w długi.
- 20:50Londyńska rewolucja Magdy Gessler
reportaż
Magda Gessler otwiera restaurację 'White Goose Bistro' w Londynie. Lokal specjalizuje się w daniach tradycyjnej kuchni polskiej. Widzowie zobaczą, co będzie podawane i jak wygląda wnętrze restauracji.
- 21:45Kulinarne podróże Magdy Gessler (1/2)
film dokumentalny, Polska 2017
Tajniki kuchni meksykańskiej, która trafiła na listę niematerialnego dziedzictwa UNESCO.
- 22:40Kulinarne podróże Magdy Gessler (2)
film dokumentalny, Polska 2017
Pasjonatka gotowania zwiedza Oaxaca, gdzie króluje prawdziwie prekolumbijskie jedzenie.
- 23:30Odkrycia Magdy Gessler (1/2)
magazyn kulinarny
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego miejsca właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. królewskie śniadanie.
- 0:05Odkrycia Magdy Gessler (2)
magazyn kulinarny
Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z jabłoni.
- 0:35Odkrycia Magdy Gessler (3)
magazyn kulinarny
Magda Gessler rusza w Polskę, żeby pokazać widzom oryginalne restauracje oraz utalentowanych szefów kuchni, o których mało kto wie. Restauratorka przedstawia ich fascynujące historie.
- 1:10Odkrycia Magdy Gessler (1/2)
magazyn kulinarny
Magda Gessler odwiedza Rezydencję Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Przy tworzeniu tego miejsca właściciele postanowili czerpać inspirację z Paryża. Można tu zjeść m.in. królewskie śniadanie.
- 1:45Odkrycia Magdy Gessler (2)
magazyn kulinarny
Magda Gessler jedzie do Krakowa, gdzie w restauracji Fiorentina kosztuje nowoczesnej polskiej kuchni z włoskim akcentem. Jednym z dań jest Pstrąg Ojcowski - ryba wędzona dymem z jabłoni.
- 2:20Aż poleje się krem
film dokumentalny, USA 2019
Nagradzana mistrzyni cukiernictwa Stephanie Boswell pomaga najgorszym amatorom z Ameryki stać się mistrzami sztuki robienia łakoci. W zaledwie 24 godziny zdradza tajniki pieczenia idealnych tortów.
- 2:50Ulubione przysmaki Ameryki (2/13)
magazyn kulinarny
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż, by znaleźć potrawy godne uwagi. Dla niego żaden lokal nie jest położony zbyt daleko, a każdy jest wart wyprawy, jeśli to w nim serwują wyśmienite dania.
- 3:45Posiekani na słodko (8/13)
reality show
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
- 4:40Słodki biznes (16/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- 5:10Słodki biznes (17/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI