Food NetworkProgram TV na Niedziela 3.11.2024
- 19:10Pojedynek na grille (9/10)
reality show
Bobby Flay i Michael Symon jako kapitanowie drużyn biorą udział w rywalizacji w grillowaniu. Mogą stracić całą swoją drużynę i odpaść tuż przed finałem. Są gotowi na wszystko, aby pozostać w grze.
- 20:15Ranczo pełne smaków (3/10)
magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
- 20:50Ranczo pełne smaków (4/10)
magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
- 21:25Napad na kuchnię (2/4)
reality show
Jeff Mauro zabiera trzech kucharzy do różnych dzielnic w Ameryce, gdzie uczestnicy mają przyrządzić posiłki ze składników pozyskanych z kuchni przypadkowych ludzi. Na zdobycie produktów mają 10 minut.
- 22:30Kuchnia jak u mamy (15/30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 23:05Kuchnia jak u mamy (16/30)
magazyn kulinarny
Prowadząca szykuje trzy proste dania, które można zabrać na lunch do pracy. Przygotowuje wiejski keks ze szpinakiem, parmegiano z cukinią i ciasteczka z kroplami czekolady.
- 23:40Makłowicz w drodze (4/7)
magazyn kulinarny
Miasto Ałmaty, choć nie jest już stolicą Kazachstanu, pozostaje największą aglomeracją w kraju. Zjeżdżając kolejką linową ze stacji narciarskiej do miasta, Robert odkrywa jego kulinarne wizytówki.
- 0:15Makłowicz w drodze (5/7)
magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wyrusza do Kanionu Szaryńskiego. Podziwia krajobrazy i posila się baranimi szaszłykami pieczonymi na wiejskim ruszcie. Widzowie poznają tradycyjne dania regionu: besparmak i syrne.
- 0:50Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/9)
magazyn kulinarny
Magda Gessler prezentuje faworki z karpia. Pokrojone filety smaży w głębokim oleju, co gwarantuje chrupkość, a także pozbycie się ości. Danie najlepiej podać z koglem-moglem, wzbogaconym o chrzan.
- 1:25Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/9)
magazyn kulinarny
Magda Gessler przyrządzi makaron z dużą ilością chorizo i chili. Warto wiedzieć, że kapsaicyna ma silne właściwości rozgrzewające, co zdaje się istotne, jeśli szykujemy potrawę dla ukochanej osoby.
- 2:00Upiorne ciasta (3/4)
reality show
Zebrani w namiocie cukiernicy przygotowują przerażające ciasta. Piekarz, który zaprezentuje pomysłowy i budzący emocje projekt tortu, wygra 10 000 dol. Rywalizację komentują Vivian Chan i Zac Young.
- 2:30Upiorne ciasta (4)
reality show
Zebrani w namiocie cukiernicy przygotowują przerażające ciasta. Piekarz, który zaprezentuje pomysłowy i budzący emocje projekt tortu, wygra 10 000 dol. Rywalizację komentują Vivian Chan i Zac Young.
- 3:0010 zadań specjalnych Michela Morana (7/10)
program rozrywkowy
Gościem jest znana z programu 'Gogglebox. Przed telewizorem' Sandra Zagrodnik. Jako danie główne razem z Michelem Moranem zaserwują polędwiczkę z ryżem, kalafiorem w cieście i sałatką z ogórka.
- 3:3510 zadań specjalnych Michela Morana (8/10)
program rozrywkowy
Juror polskiej edycji 'MasterChefa' i 'MasterChefa Juniora' przekonuje, że gotowanie zawsze jest przyjemnością, niezależnie od tego, jak skomplikowane zadanie zostanie przed nami postawione.
- 4:05Dziewczyny z wypiekami (7/8)
magazyn kulinarny
Dziewczyny robią tort na imprezę wielbicielki kaktusów. Podstawą wypieku będzie ciasto czekoladowe. Agata i Małgorzata zademonstrują, w jaki sposób należy wykonać dekoracje przypominające sukulenty.
- 4:40Dziewczyny z wypiekami (8)
magazyn kulinarny
Agata i Małgorzata mają przyrządzić tort inspirowany pasją, jaką jest projektowanie swetrów. Przyjaciel solenizantki zamówił wypiek bezglutenowy. Biszkopt powstanie z mąki kokosowej.
- 5:15Z gruntu zdrowo (4/6)
magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller porozmawia o sposobie uprawy i właściwościach pora z Krzysztofem Stecem, właścicielem gospodarstwa w Ołtarzewie. W jego szklarni przyrządzi sałatkę z pora i fasoli podaną z kurkami.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI