Z gruntu zdrowo (4/6)
W skrócie: | Tadeusz Muller porozmawia o sposobie uprawy i właściwościach pora z Krzysztofem Stecem, właścicielem gospodarstwa w Ołtarzewie. W jego szklarni przyrządzi sałatkę z pora i fasoli podaną z kurkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 14 marca za 12 dni |
16:50 | Food Network |
Opis
Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.
Tadeusz Muller porozmawia o sposobie uprawy i właściwościach pora z Krzysztofem Stecem, właścicielem ekologicznego gospodarstwa w Ołtarzewie. W jego szklarni przyrządzi sałatkę z pora i fasoli podaną z chrustem z kurek. Następnie we własnej kuchni usmaży to wyjątkowe warzywo, nadzieje je gorgonzolą, doda porowe klopsiki z kaszą jaglaną i quiche porowo-musztardowe.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tadeusz Müller gospodarz
Zobacz także
- Z gruntu zdrowo (1/6) - magazyn poradnikowy - piątek, 7 marca 16:50
- Z gruntu zdrowo (3/6) - magazyn poradnikowy - piątek, 7 marca 17:25
- Z gruntu zdrowo (6) - magazyn poradnikowy - piątek, 14 marca 17:25