Z gruntu zdrowo (4/6)
W skrócie: | Tadeusz Muller porozmawia o sposobie uprawy i właściwościach pora z Krzysztofem Stecem, właścicielem gospodarstwa w Ołtarzewie. W jego szklarni przyrządzi sałatkę z pora i fasoli podaną z kurkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 13 kwietnia za 11 dni |
3:50 | Food Network |
Opis
Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.
Tadeusz Muller porozmawia o sposobie uprawy i właściwościach pora z Krzysztofem Stecem, właścicielem ekologicznego gospodarstwa w Ołtarzewie. W jego szklarni przyrządzi sałatkę z pora i fasoli podaną z chrustem z kurek. Następnie we własnej kuchni usmaży to wyjątkowe warzywo, nadzieje je gorgonzolą, doda porowe klopsiki z kaszą jaglaną i quiche porowo-musztardowe.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tadeusz Müller gospodarz
Zobacz także
- Z gruntu zdrowo (6) - magazyn poradnikowy - noc sob./niedz., 5 na 6 kwietnia 3:50
- Z gruntu zdrowo (2/6) - magazyn poradnikowy - noc niedz./pon., 6 na 7 kwietnia 3:50
- Z gruntu zdrowo (6) - magazyn poradnikowy - noc niedz./pon., 13 na 14 kwietnia 3:50