Food NetworkProgram TV na Piątek 13.09.2024
- 6:00Z chlebem i oliwą (4/6)
magazyn kulinarny
Enrica Della Martira, finalistka programu 'Masterchef', zdradza swoje kulinarne sekrety łączące przepisy na chleb i dania, które idealnie się z nim komponują. Proponuje widzom smażone ośmiorniczki.
- 6:40Z chlebem i oliwą (5/6)
magazyn kulinarny
Enrica Della Martira, finalistka programu 'Masterchef', zdradza swoje kulinarne sekrety łączące przepisy na chleb i dania, które idealnie się z nim komponują. Proponuje widzom smażone ośmiorniczki.
- 7:15Z chlebem i oliwą (6)
magazyn kulinarny
Enrica Della Martira, finalistka programu 'Masterchef', zdradza swoje kulinarne sekrety łączące przepisy na chleb i dania, które idealnie się z nim komponują. Proponuje widzom smażone ośmiorniczki.
- 7:50Człowiek, ogień i wyżerka (4/26)
magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
- 8:25Człowiek, ogień i wyżerka (5/26)
magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
- 8:55Człowiek, ogień i wyżerka (6/26)
magazyn kulinarny
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
- 9:30Sexy kuchnia Magdy Gessler (3/9)
magazyn kulinarny
W tym odcinku prym będzie wiodła cielęcina, która należy do najdelikatniejszych mięs. Polacy często niestety przyrządzają ją niewłaściwie, gubiąc gdzieś po drodze wszelkie walory smakowe.
- 10:05Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/9)
magazyn kulinarny
Na kolację Magda Gessler proponuje podać świeże pesto, gdyż bazylia uznawana jest za składnik, który pobudza i dodaje sił. Zioło było przed wiekami jednym z głównym elementów napoju miłosnego.
- 10:40Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/9)
magazyn kulinarny
Magda Gessler prezentuje faworki z karpia. Pokrojone filety smaży w głębokim oleju, co gwarantuje chrupkość, a także pozbycie się ości. Danie najlepiej podać z koglem-moglem, wzbogaconym o chrzan.
- 11:15Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/9)
magazyn kulinarny
Magda Gessler przyrządzi makaron z dużą ilością chorizo i chili. Warto wiedzieć, że kapsaicyna ma silne właściwości rozgrzewające, co zdaje się istotne, jeśli szykujemy potrawę dla ukochanej osoby.
- 11:50Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/9)
magazyn kulinarny
Magda Gessler zdradza swoje sposoby na sprawienie, aby zwykły kotlet mielony nadawał się na romantyczną kolację we dwoje. Prowadząca przygotuje go w różnoraki sposób: z kaczki, cielęciny i jagnięciny.
- 12:25Akcja: Restauracja! (11/16)
reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- 13:25Posiekani (11/13)
teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 14:25Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (10/12)
magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak w ciągu miesiąca spożywa 3 litry mleka, 0,5 litra jogurtu i kilogram sera. Eksperci wyjaśniają, czy nabiał jest zdrowy, czy mleko zawiera składniki potrzebne ludzkiemu organizmowi.
- 15:10Jazda bez przepisu (3/5)
magazyn kulinarny
Gwiazdy YouTube'a, The Try Guys, w każdym mieście odwiedzają dwie restauracje. Próbują ugotować popisowe dania bez przepisu. Autor najlepszej potrawy otrzyma szansę umieszczenia jej w menu lokalu.
- 16:10Wiem, co jem (12/15)
magazyn poradnikowy
Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco.
- 16:45Wiem, co jem (13/15)
magazyn poradnikowy
Producenci pokarmów dla dzieci wiedzą, jak podbić serca dzieci. Gadżety i zabawki nie zawsze spełniają oczekiwania ich rodziców. Katarzyna Bosacka odkrywa sekrety produktów dla najmłodszych.
- 17:20Wiem, co jem (14/15)
magazyn poradnikowy
Kiedyś były rarytasem, dziś pełno ich wszędzie. Katarzyna Bosacka przygląda się dostępnym na naszym rynku napojom gazowanym i sprawdza ich zawartość. Ile w nich cukru, ile kofeiny itp?
- 17:55Słodki biznes (19/28)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
- 18:30Słodki biznes (20/28)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
- 19:05Apetyt na miłość (2/8)
program rozrywkowy
Damian to prawdziwy wirtuoz w kuchni. Justyna postanowi uwieść go swoim zamiłowaniem do... frytek. W nazwach dań Martyny nie zabraknie nawiązań do znanych na całym świecie bajek dla dzieci.
- 20:05Kuchenne rewolucje (1/15)
program rozrywkowy
Justyna otworzyła restaurację, by pracować na własny rachunek. Tak została właścicielką Piekielnej Kuchni. Kobieta sama wymyśliła nazwę i logo, przygotowała wystrój i ułożyła menu.
- 21:10Halloweenowe wojny (1)
reality show
Jonathan Bennett zleca trzem drużynom wybranie dwóch potworów i połączenie ich w jeden twór z dyni. Kreatywność artystów oceniają Shinmin Li oraz Aarti Sequeria.
- 22:15Kulinarny obóz przetrwania (4/8)
reality show
Szef kuchni Cliff Crooks organizuje trzydniowe szkolenie dla kucharzy. Podczas kursu pomaga im zrozumieć, jakie błędy popełnili, co należy poprawić i jakie działania wprowadzić, by osiągnąć sukces.
- 23:20Perfekcyjni gospodarze (35/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 0:20Posiekani (5/18)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 1:20Akcja: Restauracja! (5/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 2:20Zasadzka na restaurację (9/13)
serial dokumentalny
Restaurator Willie Degel pomaga mniej doświadczonym kolegom po fachu. Wraz z ekipą programu obserwuje, co robią kucharze i inni pracownicy lokali, gdy mają wrażenie, że nikt na nich nie patrzy.
- 3:20Pyszne miejscówki (3/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 4:20Dziecięce mistrzostwa wypieków (5/10)
teleturniej kulinarny
Gospodarze i sędziowie - Valerie Bertinelli i Duff Goldman - sprawdzają talent dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 000 dol., artykuł w magazynie 'Food Network' i tytuł Mistrza Wypieków.
- 5:20Słodki biznes (8/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI