Wiem, co jem (12/15)
magazyn poradnikowy Polska 2012
W skrócie: | Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 30 stycznia za 8 dni |
17:25 | Food Network (z napisami) |
Opis
Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość. Tym razem prowadząca przetestuje uczciwość producentów majonezu, a także sprawdzi, jak smakują bycze jądra z grilla.
Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. Ryba uwielbiana przez Europejczyków, na stołach naszych rodaków wciąż jeszcze stanowi danie dość rzadkie. Katarzyna Bosacka doradzi, jakiego łososia warto kupić, a także podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno, czy też serwowany na gorąco.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Katarzyna Bosacka gospodarz
Zobacz także
- Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438) - serial komediowy - noc śr./czw., 22 na 23 stycznia 3:30
- Wiem, co jem (7/15) - magazyn poradnikowy - czwartek, 23 stycznia 16:15
- Wiem, co jem (8/15) - magazyn poradnikowy - czwartek, 23 stycznia 16:50
- Wiem, co jem (9/15) - magazyn poradnikowy - czwartek, 23 stycznia 17:25
- Wiem, co jem (10/15) - magazyn poradnikowy - czwartek, 30 stycznia 16:15
- Wiem, co jem (11/15) - magazyn poradnikowy - czwartek, 30 stycznia 16:50