![Food Network](http://media.teleman.pl/logos/m/177.png?v=1635947377)
Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 24.06.2024
19:40
Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler zdradza tajniki przygotowania aksamitnego parfait różanego oraz naleśników gundel palacsinta. Do wykonania domowych lodów wykorzystuje konfiturę, wodę różaną oraz płatki róż.
20:15
Sexy kuchnia Magdy Gessler (8/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler serwuje ostrygi na kilka sposobów - tradycyjnie, z sosami oraz z jajecznicą i szparagami. Widzowie dowiedzą się również, jak zrobić domowy kisiel na bazie wywaru z czerwonego wina.
20:45
Sexy kuchnia Magdy Gessler (9)magazyn kulinarny
Magda Gessler przedstawia cztery przepisy na tatar. Jedno danie doprawia lubczykiem, w innym mięso zastępuje świeżymi i suszonymi pomidorami, w kolejnym bakłażanem, w ostatnim - śledziami i orzechami.
21:20
Wakacyjny turniej wypieków (2/8)teleturniej kulinarny
Jesse Palmer zaprasza dziesięciu najlepszych piekarzy, którzy chcą wykazać się swoimi umiejętnościami kulinarnymi, wykorzystując świeże składniki, atmosferę beztroski i wakacyjny klimat.
22:20
Ja czy jadłospis? (5/6)serial dokumentalny
Czterech restauratorów otwiera pierwsze biznesy. Towarzyszą im partnerzy. Razem muszą stawić czoła przeciwnościom losu i rozwiązywać problemy. Stresujące sytuacje wystawiają na próbę siłę uczuć.
23:20
Kuchnia jak u mamy (29/30)magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
0:00
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/19)magazyn kulinarny
Guy Fieri szuka przykładów biesiadowania w dawnym stylu. Odkrywa w amerykańskiej tradycji międzynarodowe korzenie - od smaku meksykańskiego po libański, od włoskiego przez niemiecki i polski.
0:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/19)magazyn kulinarny
Guy Fieri szuka przykładów biesiadowania w dawnym stylu. Odkrywa w amerykańskiej tradycji międzynarodowe korzenie - od smaku meksykańskiego po libański, od włoskiego przez niemiecki i polski.
- 1:10Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/20)
magazyn kulinarny
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
1:45
Włoska kuchnia Benedetty (10/60)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
2:15
Sztuka mięsa (10/12)magazyn kulinarny
Tomek wybiera się na Kujawy. Wraz z miejscowym kołem gospodyń przyrządzi faszerowaną gęś. Powie, jak przygotować ragout z gęsi zapieczone pod ciastem francuskim oraz duszone uda drobiowe.
2:45
Sztuka mięsa (4/12)magazyn kulinarny
Tomek składa wizytę Łukaszowi Ancypie, swojemu koledze, który na Podlasiu prowadzi 'Karczmę pod Sokołem'. Razem przyrządzą wołową świecę z kumpakiem. Tomek zaprezentuje przepis na babkę ziemniaczaną.
3:15
Zasadzka na restaurację (13)serial dokumentalny
Willie Degel wkracza do świata niedoświadczonych restauratorów oraz kucharzy. Pozwala im obserwować, co robią ich pracownicy i klienci.
4:10
Pyszne 25 (4/8)magazyn kulinarny
Anna Starmach przedstawia ciekawe pomysły na kanapki. Serwuje chleb przekładany kurczakiem i bekonem podawany z chipsami. Przygotuje też croque madame, czyli klasykę kuchni francuskiej.
4:45
Zasadzka na restaurację (6/13)serial dokumentalny
Willie Degel wkracza do świata niedoświadczonych restauratorów oraz kucharzy. Pozwala im obserwować, co robią ich pracownicy i klienci.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI