Z gruntu zdrowo (1/6)
W skrócie: | Tadeusz Müller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Odwiedzi ekologiczne gospodarstwo, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi gulasz. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 7 marca za 12 dni |
16:50 | Food Network |
Opis
Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.
Tadeusz Muller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Pojedzie także na Lubelszczyznę, do ekologicznego gospodarstwa Roberta Kuryluka, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi smakowity gulasz z dyni, a w studiu zademonstruje sposób na dyniową pastę do chleba, dyniowe kopytka i pierogi z dynią, kremowym twarogiem i owsianymi ciastkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tadeusz Müller gospodarz
Zobacz także
- Z gruntu zdrowo (4/6) - magazyn poradnikowy - piątek, 28 lutego 16:50
- Z gruntu zdrowo (6) - magazyn poradnikowy - piątek, 28 lutego 17:25
- Z gruntu zdrowo (3/6) - magazyn poradnikowy - piątek, 7 marca 17:25